A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Csak a Toyota segíthet Ralf Schumacheren

Vágólapra másolva!
Ralf Schumacher az idei szezon első három versenye után a legtöbb esetben arra panaszkodott, hogy a vezetési stílusának nem fekszik az autó, éppen ezért nagyon nehezen tudja irányítani azt. A Toyota most mentőövet dobhat a sokat kritizált németnek.
Vágólapra másolva!

A Toyota továbbra is első Forma-1-es győzelméért küzd, ám az idei szezonban eddig látottak alapján erre 2007-ben vajmi kevés esély mutatkozik.

Ralf Schumacher az idénynyitó Ausztrál Nagydíjon még éppen pontszerző volt, ám utána eltűnt a mezőny második felében. Közben márkatársa, Jarno Trulli már négy pontot is szerzett.

A német pilóta sok kritikát kapott az utóbbi időben, de ez a helyzet nem új számára, hiszen első toyotás évében, 2005-ben is hasonlóan rosszul kezdődött számára az idény. Akkor később jöttek az eredmények is, Schumacher és a japán gárda most is valami hasonlóra készül.

2005-ben a csapat egy új hátsó tengelyt épített be Ralf autójába, aminek köszönhetően feljavult a német teljesítménye. A Toyota most is érzi, hogy változtatásra van szükség: "A mi feladatunk, hogy segítsünk Ralfnak vezethetőbbé tenni az autóját"- nyilatkozta az üggyel kapcsolatban John Howett, a Toyota csapatelnöke.

A sokak szerint az eredménytelensége miatt az állásával is játszó Ralf Schumacher menedzsere, Hans Mahr nem aggódik védence jövője miatt "Tudjuk, hogy hányadán állunk a Toyotával. Még a Spanyol Nagydíj előtt megkezdjük a tárgyalásokat, melyek minden bizonnyal már a nyár közepén eredményre vezetnek majd. Az pedig egyértelmű, hogy Ralfot korai lenne még leírni"- mondta bizakodva a menedzser.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!