A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Reményteli bemutatkozást produkált a McLaren

Vágólapra másolva!
A McLaren-Mercedes ennél jobb kezdésre nem is számíthatott volna a Spanyol Nagydíjon, hiszen az ezüstnyilak mindkét pénteki edzést megnyerték. Délelőtt Lewis Hamilton, délután Fernando Alonso pipálta le a mezőnyt.
Vágólapra másolva!

Az első nap eredményei alapján a második edzésen győztes Fernando Alonsónak jó esélyei vannak arra, hogy szurkolóit egy futamgyőzelemmel örvendeztesse meg, de az újonc Hamilton is versenyképesnek tűnik.

"Nagyszerűen indult a hazai versenyem"- kezdte lelkesen Spanyolország kedvence az edzés után. "Végrehajtottuk a szokásos feladatokat, teszteltük a gumikat és kerestük a megfelelő beállításokat, és viszonylag korán sikerült megtalálnunk a jó egyensúlyt is."

"Egyértelműen látszik, hogy az autó fejlődött Bahrein óta. Bizakodva várom a folytatást, és mindent megteszek azért, hogy örömet szerezzek a közönségnek"- értékelt röviden Alonso.

Lewis Hamilton a délelőtti edzésen nem talált legyőzőre, délután pedig ötödik lett, így az újonc számára is jól kezdődött pályafutása negyedik versenyhétvégéje: "Minden a terveknek megfelelően alakult. Délelőtt a leggyorsabb körömet igen korán futottam, ám ez mégis elég volt a győzelemhez. Ezek után pedig bizakodva várom a hétvége hátralévő részét."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!