Vágólapra másolva!
A Williams-istálló nem brillírozott annyira csütörtökön, mint ahogyan azt sokan remélték, de szolid, balesetmentes napot zárhattak a britek, ami Monacóban nem kis dolog.
Vágólapra másolva!

A két pilóta gyors volt mindkét csütörtöki szabadedzésen, de ez nem volt elég ahhoz, hogy felzárkózzanak az élcsapatokhoz.

Nico Rosberg délután nyolcadik lett, a fiatal német hasonló folytatásban bízik: "Nagyon jó érzés itt Monacóban vezetni. A szabadedzés eleinte nehéz volt a számunkra és nem voltam egészen elégedett az autóval, de lépésről lépésre jobban haladtunk. Minél jobban "felgumizódott" a pálya, annál jobban ment az autó."

"A mechanikai és aerodinamikai változtatások terén fejlődést értünk el, és a végeredménnyel is elégedett vagyok. Szerintem jó versenyhétvégének nézünk elébe"- nyilatkozta bizakodóan Rosberg.

Alexander Wurznak akadtak problémái az autó egyensúlyával, de végül sikerült jól beállítani azt, igaz kicsit későn: "Akkorra már nagy volt a forgalom, és a sárga zászló is előkerült. Ennek ellenére elégedett vagyok, és úgy gondolom, bejuthatunk a legjobb nyolcba, ami már kimondottan jónak számít"- értékelt Wurz, aki délután a 15. pozícióban landolt.

Sam Michael, technikai igazgató hozzátette: "Normális monacói csütörtök volt. A versenybeállításokon dolgoztunk, és biztosra mentünk, hogy minden stimmeljen. Mindent leellenőriztünk, a fékeket, a hűtést és így tovább. Mindent rendben találtunk. Nico és Alex keményen dolgoztak ma, és sok adatot gyűjtöttek. Most még egyszer megnézünk mindent, hogy szombaton és vasárnap ne legyenek gondjaink."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről