A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Számolják az újonnan létrejövő munkahelyeket

Vágólapra másolva!
Munkaerő-felvétel számlálót indított az interneten a HR Portál, amelyen folyamatosan nyomon lehet majd követni, hány álláshely jött létre idén. Az utóbbi egy hónap adatai szerint hét cég tervez összesen 2008 fős bővülést.
Vágólapra másolva!

"Szeretnénk a fellelhető összes jelentős, vagy akár kevésbé jelentős - néha csak jelképes - munkahelyteremtésről hírt adni. Portálunk nyitólapján folyamatosan elérhető lesz a dinamikusan frissülő index, amelyre kattintva bárki megtalálhatja a teljes adatbázist is, jól kereshető formában" - mondta Markovics András ügyvezető. A januári adatok szerint hét cég - a Vorskla Steel, a Starch Hungary, a Kőolajvezetéképítő Zrt., a Nyírségi Erdészeti Zrt, az Egererdő Zrt. a Hungerit Zrt. az Okin Hungary Kft. - tervez összesen 2 ezer fős bővülést.

Az adatbázisba, amely a magyar sajtóban megjelenő hírek alapján frissül, külső forrásokból is várnak anyagokat. Az új, munkahelyteremtő beruházásokról a híreket a szerkesztőség e-mail címére küldhetőek el. Az adatok ellenőrzése után a HR Portálon azonnal közzé teszik a legfrissebb beruházások listáját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!