Válj te is karácsonyi angyallá az ÁRKÁD segítségével!

Vágólapra másolva!
Adni legalább olyan jó, mint kapni! A budapesti bevásárlóközpont hisz abban, hogy szeretteink öröme számunkra is boldogságot okoz. Az ÁRKÁD több pontján elhelyezett Szeretetpostaládákba ezért idén is várják a vásárlók leveleit, melyekben megírják, mivel lepnék meg szeretteiket, családtagjaikat, hogy a leginkább szívhezszóló kívánságok közül többet is valóra váltsanak.
Vágólapra másolva!
Forrás: Árkád

Az Örs vezér téri bevásárlóközpont idén ismét elindította a tavalyi évben nagy sikerrel debütált Szeretetposta programját. „Az elmúlt időszakban talán még fontosabbá vált, hogy kimutassuk szeretetünket, egymás iránti tiszteletünket, felértékelődött az egymásra való odafigyelés és az önzetlenség jelentősége” – foglalja össze a Szeretetposta elindítása mögötti gondolatokat Vizsolyi Dániel, a budapesti ÁRKÁD igazgatója.

Forrás: Árkád

Ezt igazolja az is, hogy tavaly olyan sok szívhez szóló üzenet érkezett a felhívásra, hogy nem az eredeti kiírás szerinti négy gyermek és négy felnőtt vágyát váltották valóra, hanem közel 100 levélíró kívánságát teljesítették.

Idén december 19-ig várják az ÁRKÁD Angyalkái a vásárlók leveleit. A felnőttek és a gyerekek a bevásárlóközpont -1.szintjén található Álomműhelyben szerezhetik be azokat az ünnepi levélpapírokat, amelyeken megoszthatják: milyen lenne számukra az álomkarácsony, hogyan varázsolnák még meghittebbé, feledhetetlenné szeretteik karácsonyát, illetve, hogy kiknek szereznének örömöt és őt mivel lepnék meg az ÁRKÁD üzleteinek kínálatából.

Forrás: Árkád

Szóval, nincs más dolgod, mint kívánni valakinek valamit, és a leveledet bedobni a bevásárlóközpontban található Szeretetpostaládák egyikébe advent utolsó vasárnapjáig!

A legszebb levelet írók közül négy felnőtt és négy kisgyermek kívánságát teljesíti az ÁRKÁD. Az Örs vezér téri bevásárlóközpont angyalkái még az ünnepek előtt beszerzik és becsomagolják, majd eljuttatják a címzettekhez az ajándékot, hogy a karácsony még boldogabb, még emlékezetesebb lehessen számukra.

Tudj meg többet a Szeretetpostáról:

https://arkadbudapest.magic-christmas.hu/arkad-szeretetposta

Ne maradj le az ÁRKÁD legfrissebb híreiről sem:

https://www.facebook.com/arkadbudapest

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!