Vasvári Vivien: Tegnap hamvasztottuk el, most mégis ezzel kell foglalkoznom

Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, az utóbbi napokban egyre több rosszindulatú hozzászólást kap Vasvári Vivien nemrég meghalt kiskutyája miatt és sokan őt hibáztatják emiatt. Időközben több pletyka is felröppent arról, hogy több állat járt már pórul a modell hanyagsága miatt. Vasvári Vivien most reagált az őt ért vádakra.
Vágólapra másolva!

Vasvári Vivien méltatlannak tartja, hogy alig pár napja veszítették el szeretett kiskutyájukat, Zorrókát és máris ilyen rosszindulatú megjegyzésekkel kell foglalkoznia. Elmondása szerint sosem volt macskája, sem nyulai, de szereti az állatokat, ezért a családban is sokszor készít fotót a házi kedvencekről. A modell nagyon ideges a róla terjedő pletykák miatt, hogy állatkínzó vagy bántalmazó lenne és rá fognak olyan dolgokat, amelyek nem igazak.

Egy félreértésből adódott, hogy egy ablakból kiugró macskát is a hozzá kötöttek, miközben egy influenszerrel történt az eset, épp Vasvári Vivien kutyájának eltűnése előtt. A modell kikérte magának a kioktatást és a rágalmakat, hiszen Zorro is a saját kertjükből tűnt el.

Miért ne engedhetném ki a kutyámat a saját kertembe?

Még azóta sem jöttünk rá, hogy hol bújhatott át a szomszédba, de elég fájdalmas ez nekünk, van két gyerekem is, azóta sem tudtuk feldolgozni. Tegnap hamvasztottuk el, most mégis ezzel kell foglalkoznom" – mondta dühösen Vasvári Viven.

A modell hozzátette, hogy kampányt fog indítani az ilyen rosszindulatú pletykákat terjesztők ellen, nem tűri tovább, hogy ilyen hazugságokat terjesszenek és a nevét állatkínzáshoz kössék.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!