Angol sztárcsapatba igazolhat Szoboszlai Dominik

Horizontal
Leipzig's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai celebrates scoring the 0-3 goal with his team-mates during the German Cup (DFB Pokal) semi-final football match SC Freiburg v RB Leipzig in Freiburg southern Germany on May 2, 2023. (Photo by THOMAS KIENZLE / AFP) / DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO.
Vágólapra másolva!
Külföldi sajtóinformációk szerint a Premier League-ben szereplő Newcastle United a nyári átigazolási időszakban szerződtetné az RB Leipzig magyar válogatott futballistáját, Szoboszlai Dominikot.

A Nemzeti Sport megírta, hogy Philipp Hinze, a Sky Sport német újságírója arról számolt be a Twitteren, hogy

a Premier League-ben jelenleg harmadik helyezett Newcastle United a lipcseiek magyar válogatott sztárjával erősítené meg a játékoskeretét idén nyáron.

A hírek szerint az angol csapat az RB Leipzig együtteséből egy másik játékost, Amadou Haidarát is szívesen leigazolná, és már többször is megfigyelőket küldtek a német klub meccseire, hogy élőben tanulmányozzák a két futballista teljesítményét.

Szoboszlainak 2026-ig van érvényes szerződése a Bundesliga-csapattal, a kivásárlási ára 70 millió euró körül mozog. A 22 éves középpályás remek idényt fut, minden sorozatot figyelembe véve 41 meccsen 7 gólt szerzett és 13 gólpasszt adott az idei szezonban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!