A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Kémfotón az új 3-as BMW

Vágólapra másolva!
2012-ben érkezik csak a piacra a BMW 3-as sorozatának új generációja, de már sikerült lefotózni egyik erősen álcázott prototípusát.
Vágólapra másolva!

Messze vagyunk még az új 3-as BMW debütálásától, várhatóan 2012-ben érkezik a piacra, ennek ellenére máris jött egy kémfotó az autóról. Ezen természetesen még erős álcázással látható, sok felismerhető elem nincs az autón, de úgy hírlik, hogy bőven merít majd a CS-tanulmányból, amely egyébként meghatározónak ígérkezik az új BMW-formavilág szempontjából.

Alaposan áttervezik a bajorok az aktuális generációt, még sportosabb lesz a front rész: lejjebb kerül a hűtőrács, módosítják a fényszórókat és lendületesebb vonalvezetésű lesz a motorháztető. Úgy alakítják ki a hátsó részt, hogy nagyobb legyen a csomagtartó, egyébként az új modell hossza nem, inkább csak magassága növekszik.

340i néven 326 lóerős, turbós hathengeres motor is szerepel majd a kínálatban, vagyis a csúcsmodell az M3 közelébe férkőzik, de talán még nem jelent komoly belső konkurenciát. Nem változik a dízelmotoros kínálat, a meglévő blokkokra lehet számítani, az ígéretek szerint készül majd hibrid változat is. Technikailag a 7-esből és 5-ösből ismert segédrendszerek mindegyike szóhoz juthat, egy részük természetesen opcióként.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!