A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Életben marad a Honda Legend

Vágólapra másolva!
A Honda minden erőfeszítése ellenére szinte ismeretlen maradt a Legend luxuslimuzin, ennek ellenére nem tűnik el a kínálatból.
Vágólapra másolva!

Hiába próbálta megnehezíteni a prémiumgyártók életét a Honda, a Legend luxuslimuzinnal nem sok vizet zavart a piacon. A kudarc oka valószínűleg a jellegtelen formaterv, az egydarabos motorkínálat, és a dízelmotor, vagy hibrid hajtáslánc hiánya. Pedig az intelligens, hátul oldalanként változtatható nyomatékleadású összkerékhajtása még ma is az egyik legfejlettebb rendszer a piacon, és a belső tere is kivételesen jó minőségű. Alig néhány darabot adnak el belőle, a jelenlegi V6-os modell gyártása állítólag hamarosan leáll, a japán gyár azonban cáfolta, hogy ez a végleges búcsút jelentené.

Ito Takanobu vezérigazgató úgy látja, hogy a Legend fontos modell az amerikai piac számára, emellett Japánban is van egy kicsi, de erős rajongói bázisa.

Acura RL-ként forgalmazzák az autót az Egyesült Államokban, de az eladási adatokra nem lehet büszke a Honda: mindössze 872 darabra akadt vevő az első félévben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!