2021-ben a Vredestein Quatrac abroncsa győzedelmeskedett

Vágólapra másolva!
Magyarországon is egyre elterjedtebb a 4 évszakos abroncsok használata. Évek óta sokat cikkeztek arról, hogy miért előnyös a nyári és külön a téli abroncs beszerzése, de mára már ez a tendencia megváltozott. Az elmúlt évek időjárási körülményei már nem minden esetben teszik indokolttá a kétfajta abroncs használatát. Azok az autótulajdonosok, akik az év során jellemzően városban közlekednek és nem tesznek meg túl sok kilométert bátran választhatják a 4 évszakos abroncsokat. A 4 évszakos abroncsok megvásárlásával együtt megoldódik a tárolási probléma is, hiszen az abroncsok egész évben fel vannak szerelve a gépjárművekre. Most pedig nézzük meg, hogy miért érdemes a Vredestein Quatrac mellett letenni a voksunkat.
Vágólapra másolva!

Az Auto Zeitung idén is elvégezte a 4 évszakos gumik tesztjét. Idén a „legjobb 4 évszakos gumiabroncs” megtisztelő címet a Vredestein Quatrac kaphatta meg. Ez a 6. generációs abroncs ár és teljesítmény alapján is az élen jár. Az abroncs a neves autós magazin szerint egy külön kategóriát képvisel a többi tesztelt abroncs között, hiszen nedves, valamint száraz körülmények között is tökéletes teszteredményt ért el. A Vredestein már 30 éve gyártja a 4 évszakos abroncsokat, így elmondhatjuk, hogy ez idő alatt kellő tapasztalatra tettek szert.

Forrás: pixabay

A teszt során egy 7. generációs Volkswagen Golfra szerelték fel a Vredestein 205/55/R16 méretű abroncsát. A 4 évszakos abroncs a különböző hőmérsékleti körülmények akadályait is igen jól vette, így bizonyította, hogy egész évben bátran használható a gumi. A teszteknél vizsgálták az abroncsok futása során keletkező kényelmi szintet, az általuk keltett zajt és a rezgéseket is. Itt is tökéletes eredményt ért el a gumiabroncs. A szakértők szerint ez az abroncs biztonságosan használható havas útfelületen és alacsony gördülési ellenállása miatt is nagyon jó értéket képvisel. A Quatrac abroncs a Vredestein európai gyárából gördül ki. A magas kopásállóságú abroncsot már most érdemes beszerezni, hiszen a minőségi abronccsal lehetőség nyílik akár egy teljes éven keresztül is probléma nélkül közlekedni az utakon.

A Vredestein már évtizedek óta jól teljesít a piacon, hiszen már az 1990-es évek elején is az élvonalban volt, ha a 4 évszakos abroncsokról van szó. Az átfogó tudás, a rengeteg tapasztalat meghozta a gyümölcsét. A gumigyár 13 és 22 hüvelyk közötti méretben számtalan négy évszakos abroncsot kínál ügyfeleinek, amelyeknek megvásárlását tényleg érdemes megfontolni. Egy jó minőségű és tényleg biztonságos abronccsal mind a 4 évszaknak bátran neki lehet vágni, főleg, ha tényleg csak városi autóra szeretnénk felszerelni és nem teszünk meg évente túl sok kilométert.

Ha most beszerezzük a 4 évszakos abroncsot, akkor a következő évre már nem szükséges a tárolásért sem fizetni, amely igen költségtakarékos megoldásnak tűnhet. Az új abroncs felszerelésével már nem szükséges az új téli gumiról se gondoskodni és azon idegeskedni, hogy megint mennyien várakoznak a gumis műhelyek előtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!