Óriási butaságot csinált a suzukis, és még neki állt feljebb

szembe autó, M4
Vágólapra másolva!
Lassan népi sport lesz Magyarországon a forgalommal szemben hajtás, ezúttal egy Grand Vitarát filmeztek le a Magyar Közút kamerái.
Vágólapra másolva!

A Magyar Közút szerint szinte nem telik el úgy egy hét, hogy ne rögzítenének a kameráik forgalommal szemben közlekedőket a gyorsforgalmi utakon. Ráadásul az esetek többségében nem arról van szó, hogy valaki véletlenül rossz irányban hajtana fel a pályára, hanem egész egyszerűen valamilyen oknál fogva úgy döntenek ezek a sofőrök, hogy megfordulnak az autópályán és forgalommal szemben közlekednek általában a következő kihajtóig, tehát teljesen tudatos akciókról van szó.

A legfrissebb eset az M4-es autópályán történt, amit az egyik közútnál dolgozó alkalmazott családtagjának fedélzeti kamerája is rögzített. Utóbbi miután észlelte, hogy a suzukis a forgalommal szemben közlekedik, lassított és elkezdett villogni rá, próbálta megállítani, hogy jelezze a bajt. Erre a szabálytalan sofőr is elkezdett villogni, mintha ő menne jó helyen vagy azt jelezné, hogy ő vigyázzon...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről