Új autómárka jelenik meg Magyarországon, ki nem találná, hogy melyik az

ine
Vágólapra másolva!
Grenadier-márkakereskedés nyílik Budapesten a nyáron, a brit Ineos Automotive terepjárójának magyarországi forgalmazója a Gablini lesz.
Vágólapra másolva!

Az Ineos már működő járműkereskedőkből, 4x4-specialistákból és mezőgazdasági berendezések értékesítőiből épít globális kereskedelmi hálózatot, a tervek szerint a márka 2022 végére több mint 50 országban 200 értékesítési és szervizközponttal rendelkezik majd. Az Ineos segíti hivatalos magyarországi partnerét a szalon kialakításában, továbbá képzést biztosít az értékesítők és a műhelyben dolgozó szakemberek számára.

A kereskedés a nyár folyamán nyílik meg, ám a Grenadier teljes műszaki specifikációja és ára már április végétől elérhető lesz Magyarországon, rendelés leadására várhatóan májustól lesz lehetőség.

Forrás: Ineos Automotive

Az Ineos Automotive Limited 2017-ben alakult vezető autóipari szakemberek részvételével praktikus, összkerékhajtású terepjárók fejlesztésére és gyártására. Az Ineos Automotive az Ineos Group leányvállalata, amely a speciális vegyi anyagok és olajtermékek vezető gyártója, 36 üzletágában 26 ezer embert foglalkoztat 29 országban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!