Nekiment egy autószállítónak a 86-os úton, aztán sunyin elhajtott, de a szemtanúval nem számolt - fotók

autószáll
Vágólapra másolva!
Szemtanú állított meg egy autószállítót a 86-os úton, a sofőr észre sem vette, hogy hátulról nekimentek.
Vágólapra másolva!

Körmend felé tartott a 86-os főúton egy román rendszámú autószállító tréler, amikor egy személyautó megelőzte, és a sofőrje jelezte, hogy álljon meg. A román sofőr nem tudta mire vélni a dolgot, de félreállt. A tréler mögé sétálva kiderült, hogy egy szerelvény hátuljára rögzített tábla begyűrődött az egyik új Land Rover alá, megrongálva annak hátulját és alját.

Az autós egy fényképet is mutatott a kamionsofőrnek, amin látszott egy világos színű Ford, és annak rendszáma. A férfi elmagyarázta, hogy a személyautó a Balogunyom közelében található vasúti átjárónál hajtott bele a trélerbe, de az okozó nem igyekezett jelezni a balesetet, a kamionsofőr pedig nem vette észre.

Ha a szemtanú nem állítja meg, akkor a Land Roverben esett kár egy részét valószínűleg a balesetben teljesen vétlen kamionsofőrre terhelték volna, aki gondolkodhatott volna rajta, hol tolatott neki valaminek. A rendőrségnek átadott rendszám alapján eljárás indul a Ford vezetője ellen, a kárt a személyautó biztosítója téríti - írta a 112press.hu.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!