A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Idő előtt: BMW M5 Touring

Fotó: BMW
Vágólapra másolva!
A már ismert kombi karosszériát és a 727 lóerő rendszerteljesítményű plug-in hibrid hajtást kombinálja a BMW M5 Touring. Hivatalosan augusztus 15-én lesz a leleplezés.
Vágólapra másolva!
Fotó: BMW

Feltűnő Isle of Man Green metálfényezéssel láthatjuk a BMW M5 Touringot az első, egy nappal a hivatalos bemutató előtt kiszivárgott fényképeken – már bő egy éve ígéri a gyár ezt az autót, nem csoda, hogy voltak, akik nem tudták kivárni a hivatalos bemutató időpontját, ami augusztus 15-én esedékes. Az itt látható képek egyébként a BMW Benelux Facebook oldalán jelentek meg, és nem távolították el időben azokat...

Fotó: BMW

A szedánhoz képest a legnagyobb változást az jelenti, hogy a kombihoz nem lesz elérhető felár ellenében karbon tető, legfeljebb panoráma üvegtetőre lehet majd befizetni. A hivatalos leleplezésre a Kaliforniában megrendezésre kerülő Monterey Car Weeken kerül sor, hiszen nem csak potenciális vásárlók lesznek ott jelen, de ezzel kedveskednek az Észak-Amerikai piacnak, ahol először lesz hivatalosan megvásárolható a BMW M5 Touring.
 

Fotó: BMW

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!