A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Félmilliós pezsgő, privát luxusszoba, VIP-buli: több millió forintot költhetett luxusra Magyar Péter

magyarpéter, radnaimárk
Radnai és Magyar együtt buliztak.
Fotó: Képernyőfotó
Vágólapra másolva!
Magyar Péter az utóbbi időben milliókat is elszórhatott luxuspartikra. Az Ötkertben, az ukrán alvilág budai diszkójában, és a Sziget Fesztiválon is a legdrágább szolgáltatásokat vette igénybe. Közel félmilliós pezsgő, VIP-szoba, exkluzív szolgálatatások. Magyar Pétert csak a luxus érdekli.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter diszkóbotránya csak a kezdete volt annak az ámokfutásnak, amit a baloldali politikus azóta egyre durvábban űz, hiszen az Ötkertben - ahol kiskorú lányoknak tett perverz szexuális ajánlatokat részegen - is a luxust kereste, elképesztő összegeket költhetett drága pezsgőre, italokra, de azóta már az ukrán alvilág kedvenc szórakozóhelyén és a Sziget Fesztivál VIP-jében is elképesztő összegeket fizethetett ki a luxusérzésért.

Azt az Origo is megírta, hogy Magyar Péter az utóbbi időben egyre többször vetkőzik ki magából és viselkedik botrányosan. Amióta kidobta barátnőjét, sorra járja az éjszakai luxushelyeket. Már több alkalommal megírtuk, hogy Magyar Péter számtalan cselekedetével mutatta meg, mennyire szereti a drága dolgokat, imádja, ha nagyon fontos embernek érezheti magát, és luxuskörülmények között bulizhat és ismerkedhet fiatal nőkkel. Az Origo most összegyűjtötte, mennyit költhetett Magyar Péter a három szórakozóhelyen!

magyarpéter
Magyar kiskorú lányok fenekénél, guggolva táncolt
Fotó: Képernyőfotó

275 ezer forintos whisky, Dom Perignon pezsgő

Ahogyan arról korábban az Origo is beszámolt, Magyar Péter az Ötkertben kiskorú lányokat zaklatott, csúszott-mászott egy sikongató tinilány lábai között - az erről készült videót itt találja -, és a buli végén részegen egy civil mobiltelefonját is ellopta, azt végül a Dunába dobta. A szórakozóhelyre egyébként főként fiatal lányok járnak, erről az Origo maga is meggyőződött; az erről készült videót itt lehet megnézni. Az Origo részletesen megnézte azt is, hogy milyen árak vannak abban a klubban, ahol a baloldali politikus botrányt csinált. 

A legdrágább whiskey-ből egy üveg (hét deci) 275 ezer forintba kerül, tehát egy feles nagyjából 20 ezer forint körül van. A szórakozóhelyen 150-250 ezer forintért lehet egy üveg pezsgőt vásárolni.

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Péter nem veti meg az alkoholt
Fotó: Origo

Magyar Péter szemtanúk szerint a sör mellett ezekből is fogyaszthatott. 

A klubban 75 és 100 ezer forintért is lehet egy üveg vodkát venni, míg egy üveg tequila 220 ezer forintba kerül. 

Mindezek alapján elmondható, hogy ezen a belvárosi szórakozóhelyen dúsgazdag emberek fordulnak meg, akik egy-egy este alatt szinte egy vagyont költhetnek el. Magyar Péter pedig úgy tűnik, ilyen helyen érzi jól magát, mivel ő megteheti, hogy milliókat költsön el italokra. Miközben egyébként az agresszív baloldali Magyar az elitet szidja, addig ő maga egy olyan szórakozóhelyre jár, ahol csak a leggazdagabbak fordulnak meg. 

Újabban az ukrán alvilág kedvenc budai luxusdiszkójába jár barátnőt keresni

Az Origo azt is megírta, hogy Magyar Péter a Metropol információi szerint egy, az alvilághoz köthető budai luxus-szórakozóhelyen tartott privát bulit nemrégiben. A bulin csak azok vehettek részt, akik előzetesen regisztráltak, majd pedig komoly belépőt fizettek a luxusdiszkóban. A honlapjuk szerint a klub exkluzív és „speciális” szolgáltatásokat nyújt vendégeinek. A lap megemlíti, hogy a budai luxus-szórakozóhelyről azt kell tudni, hogy a lokál korábbi tulajdonosa Vizoviczki László volt, akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság. 

magyarpéter, szex, botrány
Bele-belelendült a táncba az ukrán klubban
Fotó: Ripost

Magyar Péter a Metropol értesülése szerint pénzgyűjtő akciónak is szánta a bulit, hívei egy előzetesen megvett 10 000 forintos VIP-jegy megvásárlásával juthattak be az exkluzív lehetőségeket nyújtó luxusklubba, amelynek 

egyik jellemző szolgáltatása a legénybúcsúk szervezése a „szeparált VIP-szobákba”. A lokál egyébként exkluzív szolgálatatásokat kínál, többek között: taxi és sofőrszolgálat, VIP-kártya, asztalelőleg-biztosítás. De azt is meg lehet találni az interneten, hogy privát sztriptíztáncosok is rendszeresen szórakoztatják a vendégeket.

lock, tiszaparty, magyarpéter
Fotó: Facebook

Megnéztük azt is, hogy a Lockban sem olcsó egy átmulatott éjszaka. 

Például egy üveg a legdrágább vodkájukból 179.990 forintba kerül, de a legolcsóbb üveg alkohol is 32 ezer forint. Egy üveg whiskey pedig 225.900 forint. A legdrágább tequila pedig ennél is drágább, 349.990 forint. Ami ezeket az összegeket is felülmúlja, az a Dom Perignon Rose Luminous pezsgő, amiből egy üveg (1,5 liter) közel 500 ezer forintba kerül. Mindezekre pedig a hely 13 százalék szervízdíjat is felszámol, így az még jobban drágítja a végösszeget.

pezsgő, lock
Fotó: LOCK

Mindezek alapján is jól látszik, hogy ezen a belvárosi szórakozóhelyen is dúsgazdag emberek fordulnak meg, csak úgy mint az Ötkertben, akik egy-egy este alatt szinte egy vagyont költhetnek el. Magyar amúgy szereti a luxust, drága ruhákban jár, sokmilliós autókkal fényképezkedik. Magyar Péter nem átlagember, hanem a drága, VIP-helyekre akar és szeret járni, drága ruhákban és kiegészítőkben, ezekkel akar parádézni. Láthatóan szereti a feltűnést, a luxust, hiszen akkor nem ilyen helyekre járna barátnőt keresni magának. 

vip, lock, buli, magyarpéter
Ilyen egy privát VIP-szoba a LOCKban
Fotó: LOCK

Külön asztal, jégbe hűtött pezsgő: így nézett ki Magyar Péter VIP-bulija a Szigeten

Nemrég kiderült az, hogy Magyar Péter a Sziget Fesztivál VIP-részében bulizott. A baloldali politikus megadta a módját: 

jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit.

A Metropol szerint Magyar kínosan ügyel arra, hogy exkluzív bulijairól ne adjon hírt a Facebook-oldalán. A követői előtt nem büszkélkedett el azzal, hogy a Sziget VIP-részének vendége volt, de a 24.hu fotói lebuktatták. 

magyarpéter, buli, lock
Magyar igyekezett minél közelebb kerülni egy fiatal nőhöz a budai diszkóban
Fotó: Ripost

A FOTÓ ITT TEKINTHETŐ MEG!

A Sziget exkluzív, a Porsche által „prezentált” VIP-szektorában töltötte tehát Magyar Péter a meleg augusztusi éjszakát. 

A fényképek alapján elmondható, hogy Magyar barátai társaságában egy számukra foglalt asztalnál, előttük jégbe hűtött pezsgővel múlatta az estét.

magyarpéter, sziget, belépő, luxus
Fotó: Metropol

A csütörtök esti költségek Metropol számításai szerint minimum több százezer forintra rúgtak, hiszen a nagyjából 78 ezer forintos jegyből Magyar nemcsak magának, de barátainak is szerzett.

Ami pedig a Sziget Fesztivál hivatalos oldala szerint külön figyelmet érdemel, hogy ez a VIP-szolgáltatás többek között az alábbiakat tartalmazta:

  • korlátlan étel- és italfogyasztás
  • külön dedikált pult a SUPER VIP területén
  • pincér és asztalszervíz
  • exkluzív környezet
  • külön VIP gyors sáv a beléptetésnél

Ezeken felül a legfontosabb, hogy a VIP-be egy napon maximum 100 főt engedtek be a szervezők, tehát Magyar Péter ismét élt a lehetőséggel, és a luxuskörülményeket választotta! Mivel a barátait is bevitte, nekik is szerzett jegyeket, akár több száz ezer forintot költhettek el egy este alatt.

magyarpéter
Magyar Péter társkeresésére használja a politikát
Fotó: Facebook

Dúsgazdagok között érzi jól magát Magyar

Arról is beszámoltunk, hogy miközben Magyar Péter az utcán állandóan az elitet szidja, addig ő maga is csak olyan helyre teszi be a lábát, ahol csak olyan gazdag emberek fordulnak meg mint ő maga. 

Látható, hogy a baloldali politikust csak a fényűző élet, a pénz és a buli érdekli, mit sem törődik az emberek sorsával. 

Magyar Péter ugyanis hiába próbálja elhitetni, hogy ő az elit ellen van, hiába beszél a hatalmon lévők és az elit ellen, teljesen egyértelmű, hogy 

nincs köze az átlagemberhez, rengeteg pénze van, és ezt ki is használja, élvezi a VIP előjogokat.

lock, buli, magyarpéter
Fotó: LOCK

Most pedig már uniós képviselőként bőven futja neki a luxuséletre, hiszen havi 7-8 millió forintot keres. A fentebbiek alapján elmondható, hogy

az Ötkertben, a LOCKban és a Szigeten akár több millió forintot is elbulizhatott a baloldali politikus.

Magyar Péter önmaga szolgáltatja a bizonyítékokat arra vonatkozóan, hogy imádja a luxust, a jól fizető állásokat, ehhez ugyanis hozzászokott az évek alatt, és a családjának sem kellett nélkülöznie. Jó családból származik, és erre sok esetben hivatkozott is. Imádja szórni a pénzt, drága helyekre jár, és most már a mentelmi joga is védi. Éppen ezért a felelősségre vonása is nehezebb lehet abban az ügyben, ami az Ötkertben történt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!