Rögtön 3-féle kemping-belsőt is kínál a Peace Vans az ID.Buzz-hoz

Fotó: Peace Vans
Vágólapra másolva!
Kempingmodult és teljes belső átépítést is kínál a Peace Vans a VW ID.Buzz-hoz, felnyitható tető csak később lesz.
Vágólapra másolva!
Fotó: Peace Vans

A Peace Vans nevű műhely klasszikus Volkswagen lakóautók felújításával és – eddig – Mercedes Metris (Európában V-osztály/Vito) alapú kempingautók építésével kereste a kenyerét, de most, hogy a Volkswagen ID.Buzz forgalmazása megindult arrafelé – az LWB változaté –, gyorsan elkészítették a kempingautó-átépítéseiket. Emlékeztetőül a gyár maga azért nem készít kempingautót az akkumulátoros-elektromos modellből, mert a plusz felszerelésekkel a 3,5 tonnás össztömeg mellett már nem maradna kellően nagy terhelhetőség.

Fotó: Peace Vans

A Peace Vans belépő készlete a csomagtartóba helyezhető Buzz.Box, ami konyhát és némi tárolóhelyet tartalmaz. A következő lépcsőfok a Buzz.Box.Sleeper, amelynél már a harmadik sorban lévő üléseket is ki szerelni, cserébe nagy méretű 2 személyes ágyat lehet kialakítani az utastérben. Végül ott a Buzz.Camper nevű belső, amelynél kiszerelik mindkét hátsó üléssort, azok helyére egy konyhamodul és kényelmes társalgó kerül, amiből aztán tágas 2 személyes ágyat lehet kialakítani.

Fotó: Peace Vans

Amíg a Buzz.Box és Buzz.Box.Sleeper akár az ügyfél maga is el tudja készíteni, és azok könnyen visszafordíthatóak, a Buzz.Camper kialakításhoz fel kell keresni a Peace Vans műhelyt, mert el kell távolítani a középső üléssort – ez nem kiemelhető, szerelést igényel. A Volkswagen novemberre ígéri az első ID.Buzz ügyfélautók leszállítását, a Peace Vans a forgalmazás rajtjára már készen áll a Buzz.Box moduljaival, a Buzz.Camper 2025 elejére készül el. Egyelőre nem kínálnak felnyitható tetőt, ahhoz némi fejlesztőmunkára lesz szükség, amivel talán 2025 végére készülnek el.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!