Vágólapra másolva!
Angol sajtóértesülések szerint a másodosztályban szereplő Blackburn Rovers szeretné leigazolni a Fehérvár kapusát, Tóth Balázst.

A 26 éves kapus az előző szezonban szenzációsan védett a Fehérvár csapatában, fel is keltette Marco Rossi szövetségi kapitány figyelmét. A Vidi kapusa ugyan az Eb-keretbe nem kapott meghívót, de az olasz szakember behívta a németek és a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-meccsekre készülő keretbe. 

Azonban könnyen lehet, hogy Tóth Balázs nem Székesfehérvárról, hanem Lancashire-ből fog érkezni a magyar válogatott főhadiszállására, ugyanis a The 72 nevű angol portál azt írja, hogy a Championshipben szereplő Blackburn Rovers szeretné szerződtetni a magyar kapust. 

Tóth Balázs a Fehérvár legértékesebb játékosa 
Fotó: fehervarfc.hu

John Eustace csapata remek kezdte a szezont, három meccsen hét pontot szerzett a Rovers, amelynek komoly tervei vannak az idei szezonra. Ennek fényében tovább szeretnék erősíteni a csapatot, a 44 éves edző pedig Tóth Balázst szeretné csapata kapujában látni. 

Az angol újságíró, Alan Nixon úgy értesült, hogy Tóth Balázs hajlik a váltásra, ráadásul azt is megszellőztette, hogy a Rovers 1 millió euró körül összegért szerezhetné meg a magyar kapust. A Nemzeti Sport is úgy értesült, hogy a Rovers kedden már tett is egy a fenti összegnek megfelelő, 1.2 millió eurós ajánlatot a kapusért, és a fehérváriaknak egy napjuk van a válaszra. 

Tóth Balázs az előző szezonban a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként védett a Vidiben, a székesfehérvári csapat nyáron igazolta le 500 ezer euró körül összegért, így ha a klub elfogadja a Blackburn Rovers ajánlatát, akkor a vételárának több, mint a duplájáért értékesíthetnék. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!