Akkora felújítás indul az M0-son, hogy többször is teljes útzár lesz

útfelújítás kátyú
Vágólapra másolva!
Szakaszos burkolatfelújítási munkák kezdődnek az M0-s autóút M3-as autópálya és a 11-es főút közötti szakaszán október 4-én este.
Vágólapra másolva!

A felújítás több ütemben, sávzárás, esetenként teljes útzár bevezetése mellett valósul meg. A várhatóan október végéig zajló munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra és menetidő-növekedésre számíthatnak a közlekedők.

A munkák első ütemében, az október 4-6. közötti időszakban az M2-es autóútról nem lehet majd felhajtani az M0-s autóútra a Megyeri híd irányába. A szakaszra vonatkozó teljes útzárat előreláthatólag október 6-án, az esti órákban szüntetik meg. A zárás ideje alatt Vác felől a Megyeri híd irányába az M0-s autóút 69-es számú fóti csomópontján visszafordulva lehet majd felhajtani.

 

Ugyanezen időszakban, október 4-6. között az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, a 73-as Dunakeszi dél csomópontot megelőző szakaszon lezárják a külső sávot. A korlátozás nem akadályozza az csomópontban az autóútról történő lehajtást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!