parmezán sajt 2024. 05. 23.
Soha többé nem eszik ebből a népszerű sajtból, ha megtudja, hogyan készül
Egy titkos összetevő miatt már sokan elpártoltak tőle.
![](https://cdn.origo.hu/2024/05/Dy5B7GWkVy9BVExDa3GYLTOXscI3GrIFPmIEtJc-SFQ/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FmYjU2ZmUyYmY1NzRlZDA5MWRiZWYwM2M3OWI0MjFm.webp)
Egy titkos összetevő miatt már sokan elpártoltak tőle.
Évtizedekig átsiklottak egy olyan részleten, ami döntő jelentőségű lehet a betegség kialakulásában.
Közel a megoldás. Itt vannak a részletek.
Mutatjuk a brit professzor kutatásainak eredményét.
Ezt a szert maguk a gyümölcsök állítják elő.
A növényi enzimek és a szájüregi baktériumok bűzös, kénes vegyületeket termelhetnek.
Az állatok gyomrában élő baktériumok képesek erre.
Piezoelektromos tulajdonsággal rendelkező enzim áll a jelenség hátterében.
A pörölyfejű féreg bizarr látvány, de nem jelent veszélyt az emberre.
Egy természetes romlásgátló enzim támadhatja a rákos sejteket.