![](https://cdn.origo.hu/2018/05/eRYrgSA1Zl4iUCV_H8bO5hSU9ChPR8wf4mEzMmgolfM/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzcxYWRjOTdjY2E5ZDQwZTk4YTQwMmE0MjIyYjMyNGY5.webp)
A Káli-medence egyik legjobb éttermében, a Kővirágban kóstoltuk Tóth Pál séf alkotásait.
Szabolcsi töltött káposzta képe vitte a pálmát. A receptet is közreadjuk.
Készítse el, fotózza le, és küldje be – egy kétfős, kétfogásos gourmet ebédmeghívásért!
Készítse el, fotózza le, és küldje be – egy kétfős, kétfogásos gourmet ebédmeghívásért!
Tíz séf csap a kacsába december elején.
Egy ékszerdobozba rejtett kulináris kiruccanás.