gasztronómia 2019. 03. 03.
A klasszikus és modern tökéletes szimbiózisa: 14. Magyar Borok Bálja
Élménybeszámoló az év borgasztronómiai eseményéről.
![](https://cdn.origo.hu/2019/03/jVCQIllG_93Bd5Pke0udSRDh6lvcu2ussrkGxpR4zkY/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZkZjc3MzFmYmJjMjQ3NzBiNGYxNzU4YjcwMDRmOTRi.webp)
Élménybeszámoló az év borgasztronómiai eseményéről.
14. alakalommal rendezik meg az ország kiemelkedő borgasztronómiai eseményét.
A borbál olyan élmény, amit legalább egyszer érdemes kipróbálni.
Tizenegy fiatal és tehetséges borász van versenyben. Eredményhirdetés a Magyar Borok Bálján!
Hat pincészet, öt borvidék: minőségi magyar borok adják a bál borsorát.
Olaszrizling, Furmint és Kékfrankos a mesterséfek fogásai mellett