Szenzációs módszert dolgoztak ki a hamis élelmiszerek azonosítására
Az új megoldás hatékonyan és alacsonyabb költségekkel képes megállapítani az élelmiszerek valódi eredetét.
![](https://cdn.origo.hu/2021/10/iIHdpUi2GZVdoDoXhJRetSiRXaUgM49raZN3I778xrU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNhODc3Mzg0YWQ4MTQ1OTM5YTlmYTE0ODUxYWZiYjgz.webp)
Az új megoldás hatékonyan és alacsonyabb költségekkel képes megállapítani az élelmiszerek valódi eredetét.
A magyar szamóca ízében és állagában nagyságrendekkel jobb a külföldről behozottnál.
Hamarabb kezdődött a szezon, de a hazai termés június végéig kitarthat.
Nyolc szemben annyi a C-vitamin, mint egy narancsban, és feleannyi a cukor, mint egy almában.
Napokon belül kezdődik az eperszezon.
Már ránézésre könnyű megkülönböztetni az importtól.
Vajon karamellizált feketegyökér sült sügérrel, bébimángolddal és friss szamócával - a piacról.
Hiába jelent meg a földieper korán a zöldségespultokban, az egyelőre csak egy epernek kinéző, vízízű tárgy.