Colin Farrel hátat fordít Hollywoodnak

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Forrás: Hölgyfórum

Colin Farrel mintegy egymilliárd forintnak megfelelő összegű gázsit kapott a The Recruit című filmjéért, amelyben Al Pacino volt a partnere. A múlt héten megrendezett dublini filmfesztiválon Farrel állítólag lekicsinylően nyilatkozott a filmről. Elmondása szerint a forgatókönyv már eleve elég pocsékra sikerült, és a forgatás ideje alatt már csak rontani tudtak rajta a készítők.

Az ír származású színész most úgy döntött, lemond a hatalmas sztárgázsiról (legalábbis egy időre), és szerepet vállalt egy alacsony költségvetésű, úgynevezett független filmben. Michael Cunningham regényét Michael Mayer viszi majd filmre olyan neves színészek közreműködésével, mint Sissy Spacek vagy Robin Wright.

Colin Farrel honlapjahttp://www.movieeye.com/get_search/exact/Colin__Farrel.htmlKi a legszexibb férfi?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30669

A Home At The End Of The World, amelyet e hónap végén kezdenek forgatni Torontóban, két jó barátról szól, akik egy csapásra egy szerelmi háromszög részeseivé válnak, amikor a Robin Wright által alakított hölgy hirtelen felbukkan az életükben. A történetet némiképp bonyolítja, hogy a két barát egyike korábban bevallottan a férfiakhoz vonzódott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről