A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nick Nolte leszokott a hazudozásról, és megtanult mosni

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Nick Noltet tavaly decemberben három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság, miután néhány hónappal korábban letartoztatta a rendőrség. A színész szinte alig tudta kontroll alatt tartani autóját, mikor egy átmulatott éjszakát követően malibui otthona felé tartott. A rendőröknek csak komoly nehézségek árán sikerült lekapcsolniuk a kocsit.

A siralmas állapotban leledző sztár minden ellenkezés nélkül, készségesen tartott velük a kapitányságra. A vérvizsgálat a kábítószernek minősülő GHB antidepresszáns jelenlétét mutatta ki a szervezetében, s végül a hatóságok egy connecticuti rehabilitációs klinikára utalták be, négy nappal a letartóztatás után.

Nolte később úgy nyilatkozott, hogy jól érezte magát a helyen, és már nagyon megbánta, hogy olyan állapotban ült volán mögé. "Ez az egész ügy olyan, mintha Isten küldte volna, hogy újra a helyes útra térítsen. Én magam is gyűlöltem a helyzetet, és ki akartam szállni belőle. Végül is 1989 és 1999 között - tíz évig - tisztán éltem."

Nick Nolte a Yahoo-nhttp://movies.yahoo.com/shop?d=hc&id=1800011534&cf=gen&intl=usNick Nolte-ról az IMDb-nhttp://www.imdb.com/Name?Nolte,+Nick

A bírósági tárgyalás során Lawrence Mira bíró szigorú ellenőrzés alá vonta Noltet, aki az 500 dolláros pénzbírságon túl három év felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Ez idő alatt egy 90 napos kurzuson kellett részt vennie, mely a biztonságos autóvezetésre oktatta, és azt is rendszeresen vizsgálják majd, hogy sikerült-e leszoknia káros szenvedélyeiről. Heti rendszerességgel jár drogkonzultációra, többek között beutalót kapott egy ún. 12 lépcsős elvonókúrára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!