Robert Pattinson kísérleti nyulat játszik az Oscar-díjas rendező új sci-fijében

Vágólapra másolva!
Robert Pattinson főszereplésével készülő mozi, a Mickey 17 megpróbálja ötvözni a sci-fit és a vígjátékot. Cikkünkben megtekinthetik a film friss, szinkronos előzetesét!
Vágólapra másolva!

Nagyot fordult a világ Robert Pattinsonnal az Alkonyat-filmsorozat óta. Robert Eggers fekete-fehér, borongós horrorja, A világítótorony, valamint Christopher Nolan Tenet című akciófilmje után kapott igazán nagy hírverést a brit színész, mikor Matt Reeves ráosztotta a képregények történetének egyik legnagyobb hősalakját, ő lett az új Batman.

2022 - The Batman - Movie Set Robert Pattinson
Robert Pattinson Bruce Wayne, azaz Batman szerepében
(Fotó: ZUMAPRESS.com)

Robert Pattinson, a denevérből lett kísérleti nyúl

Mint látható, jobbnál jobb direktorok bíznak meg benne, így nem meglepő hogy az Élősködők elsöprő sikere óta nyugalmi állapotban lévő, Oscar-díjas dél-koreai rendező Pong Dzsunho is őt képzelte el új sci-fijének főszerepében. A Mickey 17 címre hallgató projekt főhőse megunja az életét a Földön, ezért „eldobhatónak” jelentkezik, és az űrben kezdenek rajta kísérleteket végezni. A tudóscsoportnak esélye van durvábbnál durvább körülményeknek kitenni a Robert Pattinson által alakított Mickey-t, aki hiába hal meg újra és újra a tesztek során, az alany tudatának átültetése miatt a lehetőségeik szinte végtelenek. Azonban mi történik akkor, ha nem hal meg az előző tesztalany, de időközben már elkészítették az újat?

Portraits of Feb. 2020
Pong Dzsunho előző filmje, az Élősködők négy Oscar-díjat hódított el
(Fotó: Li Ying Xinhua)

Már nem kell sokat várnunk

Az egykori tinivámpír a Batman sikere óta keveset szerepelt a sajtóban, Robert Pattinson gyereke megszületése alkalmával volt legutóbb beszédtéma, de ezzel a filmmel remélhetőleg kitölti a denevérember folytatásának 2026-os megjelenéséig fennálló űrt. Az Edward Ashton Mickey7 című regénye alapján készült fekete komédia szereplőgárdáját erősíti továbbá a Budapestre már-már hazajáró Mark Ruffalo, továbbá az ausztrál színésznő, Toni Collette, akinek vérfagyasztó tekintete az Örökség című horrorban örökké beleégett az emlékezetünkbe.

A film 2025. január 30-án kerül a mozikba, addig is a szinkronos előzetest itt tekinthetik meg:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!