A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

<P>Amerikai jóváhagyás előtt az AOL-Time Warner fúzió</P>

Vágólapra másolva!
Egy hétfőn nyilvánosságra került jelentés szerint még a héten jóváhagyhatják az Egyesült Államokba az America Online (AOL) és a Time Warner óriáscégek fúzióját, miután a TimeWarner kész átengedni kábelhálózatát az AOL riválisai számára.
Vágólapra másolva!

A Wall Street Journal hétfőn megbízható forrásokra hivatkozva azt közölte, hogy a Time Warner minden városban kész megnyitni kábelhálózatát az America Online egy vagy több riválisa számára. Amennyiben a kompromisszum valóban megszületik, úgy az Egyesült Államok összes illetékes hatósága jóváhagyja a két óriáscég 109 milliárd dollár értékű fúzióját.

A szövetségi hivatalok aggodalmát eddig az váltotta ki, hogy az egyesült vállalat monopolhelyzetbe kerülhet a nagysebességű internet-hozzáférést biztosító kábelhálózatok terén.

A lap úgy értesült, hogy a felek még dolgoznak a megállapodás szövegezésén, de amennyiben a kompromisszum nem születik meg, akkor a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) polgári peres eljárás keretében megakadályozza a vállalatok egyesülését.

Az America Online és a Time Warner fúzióját Európában már engedélyezték, mert az egyesült cég ígéretet tett arra, hogy megszakítja kapcsolatait a Bertelsmann német médiacéggel.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

Aol

Time Warner

FTC

Korábban:

Az EU jóváhagyta az AOL-Time Warner fúziót
(2000. október 11.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!