A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMárton Viviana
09:33TekvondoRuth Gbagbi-Viviana Marton
HUNMagyarország
10:40Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 2
HUNMagyarország
10:50Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
11:00Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 2
HUNMagyarország | Magyarország
11:10Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 1
HUNLigeti Dániel
11:40BirkózásDaniel Ligeti-Ashton Mutuwa
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
NyílNyíl

Több ezren eshetnek el adókedvezményektől

Vágólapra másolva!
Azok a hazai adózók, akik elmulasztották beküldeni adóazonosító számukat a velük szerződésben álló életbiztosító-társaságnak, nem kapják kézhez az adókedvezmény érvényesítéséhez szükséges igazolást, így nem csökkenthetik az összevont adóalap utáni adójukat az elmúlt évben befizetett biztosítási díj 20 százalékával. A 2,5 millió életbiztosítással rendelkező adózó közül akár százezer ember is érintett lehet - írja keddi számában a Magyar Hírlap.
Vágólapra másolva!

Az életbiztosítással foglalkozó cégek némelyike addig nem küldi vissza a biztosítási kedvezmény érvényesítéséhez szükséges igazolást, amíg a nyilvántartásából hiányzik az ügyfelek adóazonosító száma. A személyijövedelemadó-bevallások leadásáig már csak egy hét van hátra, így azoknak, akik szeretnék a biztosítási díjakat leírni adójukból rövid idő áll rendelkezésre a hiány pótlására.

Adókedvezmények/uzletinegyed/ado/adokedvezmeny/index.htmlAz Üzleti Negyed rovata

A Magyar Hírlap úgy tudja, hogy sok esetben azok az ügyfelek sem kaptak értesítést, vagy igazolást, akik az elmúlt évben pontosan fizették a biztosítási díjakat. A lap információi szerint nem küldött figyelemfelhívó levelet ügyfeleinek az Ahico és az Aviva, de a legnagyobb hazai életbiztosító cég, az AB Aegon sem, az ING ugyanakkor azoknak az ügyfeleknek is elküldte az igazolást, akiknek hiányzott az adóazonosítója, de hozzátette, hogy az azonosító beküldéséig nem használható fel adóigazolásként.

Élet- vagy nyugdíjbiztosítás kedvezménye/uzletinegyed/ado/adokedvezmeny/20010321azosszevont3.html?pIdx=11

A Magyar Hírlap megtudta, hogy írásbeli érdeklődésre a biztosítók többsége néhány napon belül megküldi az adóigazolást abban az esetben, ha az ügyfél a levélben megadja adóazonosítóját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!