A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Gyengüléssel nyitott a forint

Vágólapra másolva!
Gyengült a forint, az eurót 264,50/60 forinton jegyezték csütörtök reggel a budapesti bankközi kereskedelemben, míg szerdán délután öt óra körül 262,60/70 forint volt a kurzus. Gyurcsány és Veres lemondásának híresztelése csak átmeneti zuhanást hozott tegnap.
Vágólapra másolva!

Kereskedők véleménye szerint 265 forintos euró árfolyam lehet az a küszöb, ahol megindulnak a forint vásárlások, ami megfékezheti a további gyengülést.

Az euró szerdán kora délután 264 forint fölé került, miután Londonban híresztelések kaptak lábra Gyurcsány Ferenc és Veres János pénzügyminiszter közelgő lemondásáról. A kategórikus hivatalos cáfolatok után a forint erősödésnek indult, és 5 óra körül már 262,60 körül jegyezték az eurót. Csütörtökre virradó éjszaka a nemzetközi piacokon megint 264 forint körül járt az euró.

Az euró/dollár árfolyamban nem történt lényegi változás. A forint dollárral szemben elszenvedett gyengülése a keresztárfolyamok hányadosának tudható be. A dollárt csütörtök reggel 181,05/15 forinton jegyezték a budapesti bankközi kereskedelemben a szerda délutáni 179,60/90 után.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!