A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Keresik az M4-es sztráda tervezőjét

Vágólapra másolva!
Az M4-es gyorsforgalmi út Püspökladánytól az országhatárig (Nagykereki) közötti szakaszának tervezésére írt ki nyílt közbeszerzési eljárást a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. - derül ki a mai Közbeszerzési Értesítőből.
Vágólapra másolva!

A pályázónak vállalnia kell a környezeti- és örökségvédelmi hatástanulmány elkészítését, a környezetvédelmi engedély beszerzését, valamint a nyomvonal megállapításához szükséges dokumentáció elkészítését. A legrövidebb nyomvonal 121,7 míg a leghosszabb 146,6 kilométer lehet. A tervnek 2011 december végéig kell elkészülnie.

Ajánlatot olyan cég tehet, amelynek az elmúlt három lezárt üzleti évben generáltervezőként elkészített új gyorsforgalmi út környezeti-, valamint örökségvédelmi hatástanulmány, illetve előzetes környezeti vizsgálati dokumentáció készítéséből összesen legalább 60 millió forint nettó árbevétele származott.

Az ajánlattételi határidő március 9. A kiírás szerint a nyertes a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kérő vállalkozó lesz. A eredményhirdetés tervezett időpontja március 17., a szerződéskötésre várhatóan március 26-án kerül sor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!