A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az IKEA visszahívja a tavaly szeptember és idén március között árult, Sända névre hallgató lámpáját, mert hibás a sín földelése, ezért a termék áramütést okozhat.
Vágólapra másolva!

Az IKEA áramütés kockázata miatt visszahívja az IKEA 365+ Sända világítási rendszer 70 centiméter és 114 centiméter hosszú síneit - közölte az áruház.

A cég arra kéri a lámpát megvásárlókat, hogy akik olyan sínt vettek, amelyen 21338-as beszállítói szám és 1134 -1208 közötti dátumbélyegző szerepel, hogy a terméket ne használják tovább, és vigyék vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol kicserélik, vagy visszaadják a termék teljes vételárát. Ezeket a lámpákat tavaly szeptember és idén március között árulta az IKEA.

Figyelmeztetnek arra, hogy a sínrendszert szétszerelés előtt áramtalanítani kell, mert a termékvisszahívás oka a sín hibás földelése, ami növeli az áramütés kockázatát a sín megérintésekor vagy a lámpa csatlakoztatásakor.

Forrás: OTS/MTI

A Sända lámpasín

Az áruház a most visszahívott terméket a használati utasításban úgy jellemezte, mint ami egyedi, egyszerű és megbízható. Az IKEA legutóbb februárban hívott vissza terméket. Akkor egyes sütőinek sütőrácsát rendelte vissza, mert azok kicsik, sütés közben leeshetnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!