A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kétmilliárdból korszerűsíti a gyártást a Rába Futómű Kft.

Vágólapra másolva!
Kétmilliárd forintos beruházással - és mintegy 625 milliós támogatást igénybe véve - korszerűsíti a futóműalkatrészek gyártását a Rába Futómű Kft.
Vágólapra másolva!

Egy tkomplex technológiafejlesztési program keretében a jövő év végéig modernizálják a gyártókapacitásokat, felgyorsítják a technológiaváltást, közölte a Rába cégcsoport az MTI-vel.

A projekt elsősorban a komplett futóműgyártás erősítését szolgálja, de érinti a közepes méretű futóműalkatrészek gyártását is - jelezték.

Közlésük szerint a beruházás a jobb minőséget, a hatékonyabb termelést szolgálja, és ezzel lehetőség nyílik a megnövekedett vevői igények kielégítésére. A program új munkahelyeket is teremt - tették hozzá.

Egy másik, tavaly nyáron indult és a jövő nyáron záruló projekt a mezőgazdasági járművek optimalizálását szolgálja a futóművek olajozási rendszerének fejlesztése révén, amellyel könnyebb, kisebb fogyasztású, ezáltal "zöldebb" járművek készülhetnek.

A nagyteljesítményű mezőgazdasági futóművekhez olyan intelligens olajozási rendszer kifejlesztése a cél, amely mechatronikai eszközök segítségével növeli a kenés hatékonyságát, ezáltal a futóművek élettartamát, az üzemeltetés során pedig alacsonyabb olajfelhasználást és hosszabb csereciklusokat tesz lehetővé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!