A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNMárton Anna
11:40VívásAnna Marton-Lucia Martin-Portugues
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Hiába lett jobb a vártnál a kínai GDP-adat, ez nem okozott nagy örömet a befektetőknek. Ebben persze Yellen tegnapi szavainak is szerepe lehetett...
Vágólapra másolva!

Yellen figyelmeztetett

  • Nem teljesítettek jól tegnap az amerikai piacok, a főbb indexek közül csak a Dow Jones tudott minimális pluszt összehozni, a többieknél 0,2-1 százalékos esések mutatkoztak. Főleg a kisebb papírok, és a tech szektor teljesített gyengén.
  • Hamarosan lépni fog a Fed, ha a munkaerőpiac továbbra is ennyire erős marad, mondta el Janet Yellen a tegnap kezdődő két napos kongresszusi meghallgatásán. Yellen ugyanakkor kiemelte, a kamatemeléshez még most nincs itt a megfelelő idő. A beszéd mellé a kongresszusnak küldött Fed jelentésben továbbá az is szerepel, hogy a monetáris politikai döntéshozók túlzónak ítélik meg a technológiai, és biotech szektorra vonatkozó részvények értékeltségét.
  • Továbbra sem tud magára találni az arany, már 1 300 dollárig esett vissza az árfolyama, miközben két napja még 1 340 körül ingadozott. Az olaj ugyanakkor valamelyest emelkedni tudott tegnap óta, ismét 100 dollár felett jár.

Nincs kitörő öröm a GDP-adat után

  • Minimálisan jobb lett a kínai második negyedéves GDP-adat a vártnál (tény: 7,5%, 7,4%), és hasonlóan csak hajszálnyival lett jobb a júniusi ipari termelési adat is (tény: 9,2%, várt: 9,0%).
  • Az adatok után a befektetők inkább csak megnyugodtak, sem mint nagyon nem megörültek volna, így a vezető indexek vegyesen állnak. A hongkongi tőzsde kisebb pluszban van, ellenben a sanghaji és a tokiói parkett kis mínuszban időzik, míg a dél-koreai és az ausztrál tőzsde enyhe pluszban zárt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!