Magyar cégek törhetnek be a szingapúri piacra

szingapúr
Szingapúr és Vietnám lehet az elsődleges célpontja a Délkelet-Ázsiába terjeszkedő magyar cégeknek.
Vágólapra másolva!
Környezetkímélő technológiákkal és energiahatékonysággal foglalkozó cégek jelentkezését várják arra a pályázatra, amelynek keretében magyar kkv-k mutatkozhatnak be a délkelet-ázsiai piacon - az EU pénzéből.
Vágólapra másolva!

Február 13-án zárul le a jelentkezés az Európai Bizottság által támogatott EU Business Avenues üzletfejlesztő program harmadik üzleti hetére. A program célja, hogy kkv-kat segítsen abban, hogy megjelenjenek a délkelet-ázsiai piacon. A bemutatkozással járó költségek jelentős részét az Európai Bizottság állja.

Tematikus hetek

Az EU Business Avenues tematikus üzleti heteket szervez, a mostani, harmadik hét témája a környezetvédelem és vízgazdálkodás.Olyan jelentkezőket várnak tehát, amelyek a tevékenysége környezetkímélő technológiákhoz kapcsolódik vagy energiahatékonysággal, megújuló energiával foglalkoznak.

Szingapúr és Vietnám lehet az elsődleges célpont Forrás: Stefano

Szakmai rendezvények, kapcsolatépítés

"A résztvevő cégek Szingapúrban szakmai kiállításon vehetnek részt, emellett különböző üzleti előadásokra, szakmai konferenciákra és a kapcsolatépítést segítő hivatalos fogadásokra is meghívást kapnak majd" - mondta Márkus csaba, a programot koordináló Deloitte kutatás-fejlesztési és állami támogatások üzletágának igazgatója.

Alapkövetelmények

A sikeres pályázóknak legalább öt éve a piacon kell lenniük, a többségi tulajdonosuk székhelyének az EU-n belül kell lennie, részt kellett már venniük nemzetközi tranzakcióban, valamint tervezniük kell, és kapacitással is bírniuk kell a délkelet-ázsiai bővülést.

A jelentkezőknek elsőként ezen a honlapon kell kitölteniük egy rövid kérdőívet, majd - amennyiben a formai kritériumoknak megfelelnek - a jelentkezés többi lépését az EU Business Avenues csapatával, személyesen kell megtárgyalniuk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről