A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:35AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Milliókra lehet pályázni az Auchannál

áruház bevásárlóközpont embléma HÉTKÖZNAPI lábtörlő logo SZIMBÓLUM vásárol
Budapest, 2012. január 10. Egy vevő bevásárlókocsit tol az Auchan soroksári áruházának bejáratánál. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Rekordösszegű támogatást lehet nyerni az idén 20 éves Auchantól a kereskedelmi lánc alapítványának pályázatán, amelyet az áruházak vonzáskörzetében működő, fiatalokat segítő szervezetek számára írtak ki - írja közleményében az Auchan Retail Magyarország.
Vágólapra másolva!

A gyerekek és fiatalok körében az egészséges életmód népszerűsítését célzó projektötleteket október 26-ig várják, majd a Magyar Adományozói Fórummal együttműködve döntenek a támogatandó kezdeményezésekről még karácsony előtt. A nyertes szervezetek ötven százalékos önerő biztosítása mellett akár 3 millió forint támogatásban részesülhetnek.

„Egészséges ifjúságért - A jövőt most írod" szlogennel hirdette meg idei pályázatát az Auchan az Ifjúságért Alapítvány.

Az alapítvány olyan projektek megvalósulását támogatja, amelyek 5-25 év közötti fiatalok egészségmegőrzésében vállalnak szerepet az egészségtudatos étkezés, a sport, illetve a mozgás napirendbe illesztésével.

Újonnan induló kezdeményezéseket keres az áruházlánc, és a pályázatokat a Magyar Adományozói Fórum szakmai segítségével értékeli.

Illusztráció Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A nyertesek kiválasztásában a helyi Auchan áruházak is részt vesznek, és elsősorban olyan, a vonzáskörzetükben szerveződő aktivitások koncepcióit várják, amelyek megvalósításához maguk is csatlakozhatnak.

A nyertes projektekben történő áruházi részvétel összhangban van az áruházlánc társadalmi felelősségvállalási stratégiájával, illetve a Nyitottság Napja elnevezésű, országos munkavállalói önkéntes programjával.

A pályázat célja a fiatalok egészségmegőrzési programjának támogatása Forrás: Getty Images/iStockphoto/yacobchuk

– nyilatkozta a pályázat kapcsán Bócsi Rita, az Auchan Foglalkoztatást támogató humán erőforrás vezetője.

A pályázat keretösszege több mint 68 millió forint, amely lényegesen magasabb a 2015-ben meghirdetett 28 millió.

Magasabb a 2016-ban rendelkezésre álló 55 millió forinthoz képest is, amelyet magyarországi kezdeményezések megvalósítására fordított az Auchan Retail Magyarország.

A most meghirdetett pályázaton nyertes projektenként maximálisan 3 millió 250 ezer forint támogatási összeg használható fel minimum 50 százalék önrész megléte mellett. A pályázati felhívást az érdeklődők a következő linken érhetik el: https://alapitvany.auchan.hu/palyazat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!