A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Már magyarul is kommunikálnak a Teslák

tesla
Vágólapra másolva!
A Tesla folyamatosan bővíti az autó operációs rendszerének nyelvi repertoárját, és hamarosan érkezik többek között az orosz, a hindi, a finn - és a magyar is.
Vágólapra másolva!

Amikor a Tesla kiad egy szoftverfrissítést, azonnal megjelennek a részletek a különböző internetes fórumokon - írja a Villanyautósok.hu. Bár a legújabb kiadást általában nem egyszerre küldik ki az összes autóra, hanem napok, hetek alatt egyre nagyobb és nagyobb kör kapja meg, mindig akad valaki aki megosztja a világgal, pontosan mit is tartalmaz a letöltendő csomag.

Most a számunkra igen fontos változásról számolt be egy reddites felhasználó:

a 2021.24-es frissítés tartalmazza a magyar nyelvet is.

Természetesen nemcsak a nyelvi csomag bővítése került be az új kiadásba. Bár Magyarországra hivatalosan csak az év második felében érkezik meg, a Teslákban mostantól a Netflix és a Youtube mellett elérhető a Disney+ streaming szolgáltatása is.

A Tesla-tulajdonosok már magyar nyelven is kommunikálhatnak az autójukkal Forrás: u/Emulsifide / Reddit

Ennél talán fontosabb a Carwash Mode, ami, nevéhez hűen, gombnyomásra autómosó kompatibilissé teszi a kocsit.

A számítógép ilyenkor felhúzza az összes ablakot, reteszeli a töltőnyílás fedelét, kikapcsolja az automata ablaktörlőket, az önműködő ajtózárat és a tolatóradar és egyéb közelségjelző szenzorok hangjelzéseit.

A Teslákban mostantól kikapcsolható a külső tükrök automatikus sötétítése, ha valakit zavart volna ez az extra, és az is beállítható, hogy a beépített fedélzeti kamera baleset észlelésekor automatikusan elmentse a felvételt.

Sokan azt szeretik, ha az autó százalékban írja ki a fennmaradó hatótávot, mások a hátralévő kilométerek becsült számát preferálják. Mostantól a képernyőn lévő akkumulátor ikon melletti értéket megérintve lehet váltogatni a kettő között.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!