Közel kétmilliárd forintból újul meg egy fontos útszakasz Magyarországon

útfelújítási program dolgozik építőipari munkás Foglalkozás HÉTKÖZNAPI KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY munkaruha munkás ÖLTÖZÉK SZEMÉLY TÁRGY út útfelújítás úthiba útjavítás útjavító munkás
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Csaknem kétmilliárd forintból újul meg a Kunágota-Dombiratos-Kevermes útszakasz Békés megyében - közölte pénteken közösségi oldalán a térség országgyűlési képviselője.
Vágólapra másolva!

Erdős Norbert (Fidesz) - akit Navracsics Tibor a területfejlesztés közpolitikai összehangolásával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztossá nevezett ki - kifejtette, a forrást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretéből biztosítják, a csaknem 10 kilométeres szakaszon a 4438-as jelzésű mellékút szélessége 6 méter lesz.

Illusztráció Forrás: MTI/Mohai Balázs

A Magyar Közút megyei igazgatósága két réteg aszfaltot terít majd az úttestre; 5600 négyzetméternyi felületen pályaszerkezeti cserét is végeznek; az útszéleket helyreállítják, a jelzőtáblákat, kilométer táblákat és szalagkorlátokat újakra cserélik. A burkolati jelek tartós festéssel fognak elkészülni.
A munkálatok még idén befejeződhetnek - írja a politikus.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről