Kastélyszerű kúriát lehet venni a dallasi olajmágnások földjén

Southlake, Texas, városkép
Aerial view of Southlake Texas as this small town prepares for Fourth of July fireworks.
Vágólapra másolva!
Egy közel 2000 négyzetméteres, kastélyszerű, 12 toronnyal és rejtett szobákkal is rendelkező texasi kúria vált eladóvá a héten, a kikiáltási ára 5 millió dollár - írja a Foxbusiness.
Vágólapra másolva!

A texasi Southlake-ben, Dallastól kevesebb, mint 50 kilométernyire északnyugatra található rezidencia egy 120 négyzetméteres, autók elhelyezésére is alkalmas térrel és egy másik, ugyanekkora szobával is rendelkezik, ez utóbbi egy otthoni vállalkozás irodájaként vagy akár fitneszteremként is használható lehet.

Southlake település Forrás: Tallmaple / Shutterstock

- kezdte a meseszép ingatlan bemutatását Roxann Taylor, az Engel & Völkers Dallas Southlake ügynöke.

A 2007-ben épült otthon

nyolc hálószobával és ugyanennyi fürdőszobával is rendelkezik,

továbbá olyan egyedi kiegészítőkkel, mint a kazettás mennyezet, a katedrálisszerű ablakok, különleges szekrények, a kézzel faragott díszlécek és a díszes kandallók.

A földszinten van az étkezős konyha külön kamrával és több fogadóterülettel.

Az emeleten a fő hálószobai lakosztályban ülősarok, számos gardróbszekrény, két zuhanyzó és két illemhelyiség található a kád mindkét oldalán.

Az impozáns ingatlannak két "rejtett" szobája van, az egyik egy könyvespolc mögött, a másik pedig a garázs melletti torony alatt.

Az 120 négyzetméteres, hőmérséklet-szabályozott autószoba fölött van egy beépített polcokkal ellátott hatalmas nyitott terület, amely akár irodává is átalakítható.

Az ingatlanügynök szerint az első tulajdonos kosárlabdapályaként hasznosította ezt a teret.

Az ingatlanhoz tartozik még egy borkóstoló terem és pince, egy médiaszoba, egy barlangmedence és egy tűzrakó helyiség is.

A kúria közvetlen környezetében tavak és kis erdők vannak, így meseszép kilátás nyílik a különféle szobákból a természetre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!