A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA

Saját márkás esküvőt szervez egy népszerű diszkontlánc

esküvő jegygyűrű házasság 2018 a szerelem éve is volt: Berki Krisztián és Tóth Gabi is idén talált párra
Vágólapra másolva!
A Store Insider számolt be róla, hogy saját márkás esküvőt szervez az amerikai Aldi. A szerencsés kiválasztottakat az áruházlánc egyik dolgozója fogja összeadni.
Vágólapra másolva!

Saját költségén szervezi meg egy kiválasztott, tengerentúli jegyespár esküvőjét az amerikai Aldi.

A diszkontláncért rajongó szerelmesek egy verseny keretében pályázhatják meg a szolgáltatást.

A menyegzőre bataviai (Illinois állam) áruházában tervez sort keríteni az üzletlánc. A maximum 50 főre kapacitált szertartásért és kettejük elszállásolásáért a leendő házasoknak egy dollárcentet sem kell kifizetniük.

A ceremóniához kapcsolódóan a szerencsés nyertesek számára még egy saját márkás finomságokban tobzódó koktélpartit is megrendez majd a társaság, sőt egy önnön logójával ellátott, sokemeletes esküvői tortával is megörvendezteti majd az egybegyűlteket.

Az arát és a vőlegényt egy vérbeli Aldi-alkalmazott fogja házastársaknak nyilvánítani az esemény csúcspontján.

Egy 5000 dolláros (1,9 millió forint) Aldi vásárlási utalvány formájában még nászajándékban is részesülnek majd az újdonsült házasok Forrás: Shutterstock/ JHVEPhoto

A részvételhez a jelentkezőknek augusztus 17-ig egy maximum 500 szavas szösszenetben meg kell osztaniuk, hogy lelkükben kedvesük, illetve az Aldi iránt milyen körülmények között bontakozott ki különleges vonzódás, és miért éreznek késztetést arra, hogy éppen a cég egyik áruházában kössék össze az életüket egymással.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!