Épülő fél milliárdos kecskeméti ház tervein lehet ámulni

ingatlan
ingatlanbazár
ház
Kecskemét
Vágólapra másolva!
A most épülő, Kecskeméten már stabilan álló, 500 millió forintért kínált ingatlan látványtervei lenyűgözőek. Az impozáns épület belsejében persze bármilyen stílus kialakítható, mi azonban egyelőre nem tudunk mást elképzelni, mint amit a tervezők számítógépes grafikával megálmodtak. És ön?
Vágólapra másolva!
ingatlan ingatlanbazár ház Kecskemét Forrás: ingatlanbazar.hu

"ELADÓ A MOST ÉPÜLŐ, 1526 nm területű lakóingatlan 5 ha területen az M5 autópálya lehajtója közelében, de csendes környezetben, aszfalt útról megközelíthető, Kecskemét belvárosától kb. 4 km-re. - Az épület alatt a fűtőszálas lejárón lehet megközelíteni a teremgarázst ahol 8-10 autó beállására van lehetőség. Az alagsor 638 nm. A lakószint földszinti része szinti 586 nm alapterületű. Itt kerültek elhelyezésre a fő funkciók és az őket kiszolgáló egységek illetve egy önálló lakrész.

Az emeletre 2 db íves lépcső vezet fel, három lakrész található, melyben nappali, háló és fürdő lett tervezve. Az épületet hatalmas teraszok veszik körül. A területen városi víz, villany és a gáz is megtalálható. A tervezett napkollektoros rendszer a háztól távolabb kerülne elhelyezésre. A hatalmas területen egy csodálatos park kialakítására van lehetőség. A látványtervekből is látszik hogy minden gondosan eltervezve, így a befejezésben segítségére lehet az új tulajdonosának. [...]"

További szuper helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!