A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNMárton Anna
11:40VívásAnna Marton-Lucia Martin-Portugues
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend hazánkban az állami ingatlanok értékesítése

ingatlan árverés, aukció, kalapács
Vágólapra másolva!
A tulajdonképpen bárki számára elérhető, Elektronikus Aukciós Rendszeren (EAR) keresztül lebonyolításra kerülő ingatlanértékesítés a könnyen kezelhető és átlátható felületének köszönhetően hosszú évek óta jelentős népszerűségnek örvend hazánkban, ráadásul az Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. honlapján keresztül meghirdetett ingatlanok az országos portfólió széles skáláját fedik le. A felületet idén is érdemes kiemelt figyelmemmel kísérni, hiszen a legfrissebb információk szerint mintegy 1000 ingatlan kerül kalapács alá 2023-ban.
Vágólapra másolva!

Az MNV Zrt. az ingatlanértékesítéseket közel 8 éve a transzparenciát és a nyilvánosságot biztosító Elektronikus Aukciós Rendszeren keresztül bonyolítja le, amely az elmúlt évek eredményei alapján jelentős érdeklődésre tett szert, hiszen könnyen kezelhető és átlátható felülete hatékony értékesítési eljárást tesz lehetővé.

Az EAR az MNV Zrt. honlapján keresztül bárki számára elérhető, a felületen meghirdetett és licitálás alatt álló ingatlanokról az érdeklődők részletesen tájékozódhatnak részvételtől függetlenül.

A felületen szereplő ingatlanok országos szinten a portfólió széles skáláját lefedik, ugyanis a kínálatban a lakhatási célt szolgáló ingatlanoktól kezdve, az ipari jellegű ingatlanokon át, egészen a befektetői, ingatlanfejlesztői kört célzó, nagy értékű irodaházak, szállodák, balatoni üdülőingatlanokig szinte minden megtalálható.

Az érintett ingatlanok értékesítéséhez az EAR-ba történő regisztráción kívül mindössze Ügyfélkapu létesítése szükséges.

Az árverésen történő részvétel biztosíték befizetéséhez kötött, a licitálás a kiírásokban rögzített licitlépcső alapján történik.

Az MNV Zrt. az ingatlanértékesítéseket közel 8 éve a transzparenciát és a nyilvánosságot biztosító Elektronikus Aukciós Rendszeren keresztül bonyolítja le. Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Bérleti Licit Portál megvalósításával az MNV Zrt. célja az állami tulajdonban és az MNV Zrt. közvetlen kezelésében lévő ingatlanok bérleti licit folyamatainak elektronizálása, ezáltal a működés korszerűsítése, illetve a bérbeadás, mint hasznosítási forma erősítése.

Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend hazánkban az állami ingatlanok értékesítése Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Daniel Naupold

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) „Az egységes integrált állami vagyonnyilvántartás közhitelességének és adatkonzisztenciájának ellenőrzéséhez szükséges további fejlesztések" tárgyú KÖFOP projektje keretében kialakításra került Bérleti Licit Portál alkalmazás (Bérleti Licit Portál) éles indulására 2021. szeptember 28. napjával került sor.

Az Ügyfélkapu és a Bérleti Licit Portál felületén történő regisztrációt követően a bérleti licit funkciók használatához csatlakozhat állampolgár, vagy a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdése szerinti átlátható szervezet, amelynek képviselője a személyes adatok kezelésére vonatkozó hozzájárulást megadja, valamint a Bérleti Licit Portál felhasználási és adatkezelési szabályzatában, amelyet a Bérleti Licit Portál egységesen Elektronikus Pályázat Szabályzatként jelöl) foglaltakat elfogadja.

Az EAR felületét érdemes figyelemmel kísérni a idén is, hiszen az MNV Zrt. idén közel 1000 ingatlan meghirdetését tervezi, köztük sor kerül eddig még meg nem hirdetett irodaház, szálloda és társasház értékesítésére is, ráadásul, új fejlesztésként hamarosan elérhető lesz az felületen a kínálati menüpont, amelyen keresztül olyan értékesíteni tervezett ingatlanok közül is válogathatunk, melyek jelenleg nem állnak meghirdetés alatt.

A Bérleti Licit Portál weboldal mellett a rendszer mobil applikációk formájában is letölthető Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező mobil telefonokra és táblagépekre a megfelelő alkalmazás áruházakból, a bérleti licit szolgáltatáshoz való még szélesebb körű hozzáférést biztosítandó: érdemes tehát ellátogatni a Bérleti Licit Portálra, és megismerkedni a bérbeadásra kínált ingatlanjaink folyamatosan bővülő kínálatával.

Szeretettel vár minden érdeklődőt az Elektronikus Aukciós Rendszer, ahol értesülni lehet a rendszeresen frissülő ajánlatokról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!