A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Dukai Regina ingatlanhirdetése miatt forrong most az internet

Dukai Regina
Vágólapra másolva!
Többet ér egy celeb otthona, mint egy átlagos emberé, vagy csak könnyebben értékesíthető a körülötte képződő nagyobb hírverés miatt? A kérdés aktualitását Dukai Regina most eladósorba került lakása adja, a másfél szobás külvárosi ingatlan környékbeli átlag fölé lőtt irányára máris hatalmas vitát generált, írja a Világgazdaság.
Vágólapra másolva!

Pontosan 64,9 millió forintra árazták be Dukai Regina 45 négyzetméteres lakóparki otthonát, amihez egy igen tágas, 25 négyzetméteres terasz és egy teremgarázs-beálló, valamint egy 2,5 négyzetméteres zárt tároló is tartozik. Az utóbbiakat nagyjából 10 millió forintért kötelező megvenni a lakással együtt, azaz a reménybeli vevőtől most 75 millió forintot vár a modell.

Dukai Regina lakásának hirdetése Forrás: Origo

Az Ingatlan.com-on felbukkant hirdetésben szereplő

lakás ára megosztja a közösségi oldalakon kommentelőket, sokak szerint túlárazott a modell lakása.

A rákosszentmihályi lakás 2001–2010 között épült, azaz már nem új, de a rezsije nagyon alacsony, tehát viszonylag korszerű lehet. A négyzetméterára 1,13 millió forint, amit a hirdetési portál algoritmusa a környékbeli hasonló új és újszerű ingatlanok 1,08 milliós átlagánál magasabbra hozott ki úgy, hogy a négyzetméterekbe az erkély alapterületének 50 százalékát is beleszámolták. Ez az új és újszerű lakásoknál megszokott.

Dukai Regina 390 ezer követővel az Instagramon Nádai Anikó mögött és Sarka Kata előtt áll, tehát a vele kapcsolatos híreket tényleg és szó szerint tömegek követik Forrás: Facebook/Dukai Regina

A celebek hirdetik, a szupergazdagok titkolják

A luxusingatlanok piacán azonban szinte sosem hozzák nyilvánosságra, hogy kinek az otthonáról van szó,

a vagyonosok a celebekkel ellentétben többnyire nem mutogatják az otthonukat, a személyes terüket

– tudta meg a lap egy szakértőtől.

Előfordul, hogy csak az adásvételi szerződés megkötésénél látja a vevő és az eladó a másik nevét, és olyan is, amikor nem az eladó, hanem a vevő az ismert ember, akit előtte végig az ingatlanügynöke képviselt.

További részletek ide kattintva olvashatók.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!