A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Szőrös, karmos patkánylábat találtak egy népszerű levesben

Olive Garden étterem
Olive Garden étterem
Vágólapra másolva!
Patkánylábat talált egy amerikai férfi az Olive Garden levesében, most 25.000 dollárra (9 millió forintra) perli a népszerű étteremláncot. 
Vágólapra másolva!

Beperelte a Detroit közelében fekvő Warren városában működő Olive Gardent az 54 éves Thomas Howie, aki azt állítja, hogy egy patkánylábat talált a minestrone levesében, amelyet ebben a népszerű étteremben rendelt. Az esetről a Mirror számolt be részletesen.

"Éreztem, hogy valami szúrja a számat, de előszőr arra gondoltam, hogy esetleg tűféleség lehetett a levesemben."

Elmondása szerint azonban egy sokkal hátborzongatóbb dolgot, egy "szőrös, karmos patkánylábat" húzott ki a szájából!

Amikor maga is ráeszmélt, hogy kis híján mit evett meg, felfordult a gyomra, és mindent kiadott magából az étterem kellős közepén.

A férfival együtt étkező barátai arról is beszámoltak, hogy az étterem vezetősége teljesen értetlenül állt a helyzet előtt, valaki felajánlotta, hogy kidobja az undorító végtagot, egy felszólgáló pedig viccesen megjegyezte, hogy itt sohasem tesznek húst a minestrone levesbe.

"Elmentem az orvoshoz, és kaptam egy tetanuszoltást, valamint antibiotikumos szájöblítést" – mesélte Howie, aki miután felhívta a warreni Rendőrséget, azonnal elment a sürgősségire is.

Az esetet követő napokban a Howie-t képviselő ügyvéd szerint ügyfele extrém szorongást és depressziót kezdett tapasztalni magán, a következő hetekben folyamatosan hányt és "csak kekszet evett", sőt végleg lemondott a hús fogyasztásáról is. Mindezeken túl csak olyan étteremben volt hajlandó étkezni, ahol a szeme előtt készítették el a rendelését.

Olive Garden étterem Forrás: Wikipedia

Az Olive Garden közölte, következetesen cáfolni kívánják a Howie által felvetett panaszokat.. A férfi ügyvédje nem is járt sikerrel, amikor peren kívül próbált megegyezésre jutni az étteremlánccal, ezért végül a peres eljárás megindítása mellett döntött.

Az NBC15 szerint az egészségügyi hivatal által végzett helyszíni ellenőrzésre csak két nappal azután került sor, hogy Howie megtalálta a patkánylábat. Az Olive Garden szóvivője viszont azt nyilatkozta, hogy az esetet követően szinte azonnal megtörtént az ellenőrzés, amely semmiféle rendellenességet nem tárt fel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!