A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Sorsdöntő választás lesz vasárnap, egy hazánk van, nincs másik. El akarják venni az országunkat - mondta Orbán Viktor a Fidesz kampányzáróján Székesfehérvárott. A kampányzáróról hamarosan összefoglaló írást közlünk.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül16 bejegyzés
18:30
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Hárman beszélnek

A Fidesz és a KDNP ma délután öt órakor, Székesfehérváron tart kampányzárót. A Városház téren Cser-Palkovics András polgármester és Vargha Tamás képviselőjelölt után Orbán Viktor mond beszédet. Ezt a miniszterelnök jelentette be az Echo TV-ben.

18:44
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Még kampányoljanak

"Székesfehérváron pénteken délután tartjuk az országos kampányzárónkat, ami egy magyar kampányzáró, vagyis nem lezárja a kampányt, hanem megnyitja annak utolsó szakaszát. A régi bölcsesség szerint az amerikai nem köszön, de elmegy, a magyar elköszön, de marad. Mi is úgy zárjuk be a kampányt, hogy arra hívjuk fel az embereket, hogy még kampányoljanak a hátralévő két napban, és hozzanak el mindenkit, maguk is menjenek el, és hozzák el minden ismerősüket, akiknek fontos Magyarország jövője, és utána a Jóisten kezében vagyunk mindannyian" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök.

18:53
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Megőrzés

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere korábban azt mondta, "akinek fontos Magyarország sorsa, a vasárnapi választás eredménye", jelen lesz a pénteken 17 órakor kezdődő eseményen. "Ki kell mondani akkor is, hogy tiszteljük, szeretjük ennek a nemzetnek és városnak értékeit, hagyományait, és meg is fogjuk ezeket őrizni" - fogalmazott.

19:07
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Nem hagyják elveszni Szent István örökségét

Vargha Tamás, a Fidesz-KDNP székesfehérvári jelöltje arról beszélt, nem hagyják, hogy elvesszen Szent István öröksége. 

19:19
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Cser-Palkovics: A biztonság és a káosz között kell választani

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere arról beszélt, hogy Székesfehérvár büszke lehet a múltjára, de eközben egy modern 21. századi várost építenek. Nagyon sokat fejlődött Székesfehérvár az elmúlt években, amihez nagyon sok kormányzati segítséget kaptak - tette hozzá. A polgármester kijelentette, hogy a Modern városok program keretében további fejlesztések érkeznek Fehérvárra, és április 8-án ennek a jövőjéről is döntenek. A biztonság és a káosz között kell választani április 8-án - tette hozzá. 

19:26
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor jön

Orbán Viktor beszéde most kezdődik. 

19:27
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: Utolsó nagy hajrát nyitunk

Orbán Viktor azt mondta, hogy eszük ágában sincsen lezárni a választási kampányt, egy utolsó nagy hajrát akarunk indítani, mert a választás mindig a végén dől el. 

19:29
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán emlékeztetett a 2002-es példára

A kormányfő elmondta, sokadik választási hadjáratuk ez. Volt olyan választás, amikor szombaton és hétfőn többen voltak, de vasárnap nem. Orbán Viktor szerint sokak szerint a választási kampány fölösleges a kormánypártok számára, mivel maga a valóság a fontos. Azt gondolnánk, aki jól viselte az ország dolgát, akkor a tények maguktól beszélnek - tette hozzá.  

19:32
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: Véget ért az adósrabszolgaság kora

A jövőben is úgy fognak kormányozni, hogy bátran képviselik a nemzet függetlenségét. A miniszterelnök szerint vasárnap győzni fognak. Sok nagy csatát megnyertek az elmúlt években, és ez feljogosít minket arra, hogy vasárnap is győzni fogunk - tette hozzá. Sok csata nyerhetetlennek tűnt a korábbi években, mert az ellenerők hatalmasabbak voltak, mint mi - emlékeztetett Orbán Viktor. Képesek voltunk a csődbe jutott gazdaságot megmenteni, képesek voltunk hazaküldeni az IMF-et - mondta a miniszterelnök. Kiváltottuk magunkat az adósrabszolgaságból. 

19:33
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Sorsdöntő választás jön

Orbán Viktor kijelentette, hogy a népvándorlás első hullámát is sikerült megállítani. Az elmúlt nyolc évben elért győzelmekkel vonulunk föl a csatatérre. Sorsdöntő választás lesz április 8-án, mivel nemcsak képviselőket, hanem jövőt is választunk - mondta a kormányfő. 

19:36
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: El akarják venni az országunkat

Orbán Viktor szerint 1990-ben volt utoljára ekkora tétje a választásnak. El akarják venni az országunkat, mivel idegen érdekeket kiszolgáló ellenzéki pártokat akarnak hatalomra juttatni. Ezek a pártok elfogadnák a kötelező kvótát, és kiszolgálnák az országot - mondta Orbán Viktor. Ha a határokat megnyitják, akkor már nincsen visszaút - tette hozzá. Még a német kancellárnak sem áll hatalmában visszafordítani a történelmet. 

19:38
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Magyarország a mi hazánk, ezt kell megőrizni és megvédeni

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy Székesfehérváron kezdődött a keresztény magyar államiság története. A miniszterelnök közölte, amiért őseink megharcoltak, azt kell most megvédeni és megtartani és továbbadni. Magyarország a mi hazánk, ezt kell megőrizni és megvédeni, mert nélküle földönfutók leszünk a nagyvilágban - tette hozzá. 

19:41
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: A tömeges migráció fenyegeti a biztonságot

Orbán Viktor elmondta, hogy közösen elértük, hogy végre van jövőnk, és van mit megvédeni. Európát számos konfliktus terheli - tette hozzá. A legnagyobb veszély, hogy bevándorlók milliói fenyegetnek délről, és Brüsszel egy spekuláns segítségével be akarja telepíteni őket - mondta a kormányfő. Szólt arról, hogy nyíltan beszélni kell arról, hogy Brüsszelben, az ENSZ-ben és Soros György műhelyében,  milyen jövőt szánnak nekünk. Az első 10 ezer bevándorlót még idén be akarják telepíteni - mondta a kormányfő, és nekünk kell eltartani őket. Ahol van tömeges migráció, ott a nőket erőszakos támadások fenyegetik. 

19:43
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

"Ne higgyünk a közvélemény-kutatásoknak"

Orbán Viktor beszélt arról is, hogy két jövő közül lehet választani: Soros György és a Fidesz-KDNP jelöltjei között. A miniszterelnök elmondta, hogy egyedül semmire sem megy, és minden képviselőre szüksége lesz. A hátralévő 48 órában arra is figyelni kell, hogy a fegyelmezettebb énünk legyen előtérben, ne higgye el senki, hogy zsebben van a győzelem. Ne higgyünk a közvélemény-kutatásoknak - tette hozzá. 

19:45
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Amíg együtt vagyunk, erősek vagyunk

Mindenkinek mindkét szavazatát a Fideszre kell adnia, mert a többi hazárdjáték. Orbán Viktor szerint több millió magyar akaratát nem lehet pénzel legyőzni. Egy vérből valók vagyunk, magyarnak lenni azt jelenti, hogy szeretjük a hazánkat, és tiszteljük egymást - mondta a miniszterelnök. Amíg együtt maradunk, addig erősek vagyunk - zárta beszédét Orbán Viktor. 

19:46
április 06, 2018
Vágólapra másolva!

Véget ért Orbán Viktor kampányzáró beszéde

Véget ért Orbán Viktor beszéde Székesfehérvár főterén. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!