A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Székesfehérváron tartja kampányzáróját a Fidesz. Orbán Viktor miniszterelnök beszédét élőben közvetítjük. 
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül17 bejegyzés
17:00
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Együtt erő vagyunk!

17:00
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Kampányzáró

A Fidesz-KDNP pénteken 15 órakor kezdte a kampányzáró rendezvényét Székesfehérváron.  A város főterén Orbán Viktor miniszterelnök mond majd beszédet.

17:02
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Ez a háború nem a mi háborúnk

Orbán Viktor miniszterelnök szerint a baloldal megkötötte a megállapodását Ukrajnával, ha nyernek, megindulhatnak a fegyverszállítmányok. A kormányfő a Kossuth Rádió, Jó reggelt, Magyarország! című műsorában arról is beszélt, hogy Magyarország látott az elmúlt harminc évben gazdasági válságokat, a baloldal ilyen helyzetben mindig megszorításokat alkalmaz, a nemzeti oldal gazdasági növekedést és adócsökkentést alkalmaz.

17:03
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: A baloldal lepaktált Ukrajnával!

A baloldal lepaktált az ukránokkal. Ha nyernek, megindulnak a fegyverszállítmányok, elzárják a gázt, és tönkreteszik a gazdaságot - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán.

17:13
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Sokan vannak

Sokan gyűltek össze Székesfehérváron Fotó: Koncz Márton - Origo
17:21
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Székesfehérvári kampányzáró

Fotó: Koncz Márton - Origo
17:26
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Fehérvár a mi szerencsehozó talizmánunk

Orbán Viktor a beszéde elején azt mondta, hogy köszönetet mondott azért, hogy ilyen sokan eljöttek. Négy évvel ezelőtt is így volt, Fehérvár a mi szerencsehozó talizmánunk, mert akkor is nagy győzelmet arattunk.

17:27
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

"Ez a kampányhajrát megnyitó esemény"

Orbán Viktor szólt arról is, hogy meg kell támogatniuk Vargha Tamás és Törő Gábor kampányát. Ha Vargha Tamás nyer, akkor az országban is nyerünk - tette hozzá. Ez a kampányhajrát megnyitó esemény - mondta a kormányfő. Szenvedély nélkül nincs kampány, és még egy utolsó lendületet kell venni. 13 óránk lesz arra, hogy győzzünk vasárnap 6 és 19 óra között - mondta a kormányfő 

17:30
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Ki kell használni az utolsó 13 órát

Orbán Viktor közölte, az ellenfél megbillent állapotban van. Jól állnak a csillagok, de ez mind semmit sem ér, ha a rendelkezésünkre álló utolsó napi 13 órát nem használjuk ki.  

Tanuljunk 2002 leckéjéből - mondta a kormányfő. Pontosan készültünk arra, hogy a ellenfél csal, és a mostaninak a mérete megdöbbentő - mondta a kormányfő. A mostani nyilvánvaló és egyértelmű törvénysértés - tette hozzá. A kampány évek óta zajlik ellenünk, és csak október 23-ától álltunk bele a kampányba. 

17:33
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Orbán: A háború mindent megváltoztatott

Orbán Viktor felidézte, hogyha összefognak, akkor a legvastagabb falon is átmennek. Beszélt az október 23-i békemenetről is. A kampány elején két lehetőség volt: visszatérhetünk a bukott múlthoz, vagy folytathatjuk a 12 éve elkezdett munkát. Azt gondoltam, hogy azt kell elmondani, hogy Gyurcsányék térnek vissza, és mindent visszaadtunk, amit korábban ők elvettek. A miniszterelnök szólt arról is, hogy azt gondolta, hogy a nemzetegyesítésről is kell majd beszélnie. A háború azonban mindent megváltoztatott - mondta a kormányfő.   

17:35
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Orbán: Ebben a háborúban semmit nem nyerhetünk, és mindent elveszthetünk

Orbán Viktor felidézte, hogy két nagy hatalmas ország vívja a mostani háborút, és ennek a kockázata sokkal nagyobb, mint az 1999-es jugoszláv háborúnak. Háború, vagy béke  - ez a lehetőség áll a választók előtt. Azt gondolta, hogy mindenki a béke oldalán lesz majd - mondta a kormányfő. De nem ezt történt, mert a nemzeti oldal azt a választ adta, hogy a háborúból ki kell maradni, míg a baloldal azt gondolja, hogy Ukrajna a mi háborúnkat vívja. 

Ebben a háborúban semmit nem nyerhetünk, és mindent elveszthetünk - mondta a kormányfő. 

17:39
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Ebben az esetben megállna az ország

Katonát és fegyvert nem küldünk, de a bajbajutott ukránoknak segítünk - mondta a kormányfő. Mindenkin segítettünk, aki Magyarországra érkezett. Nem igaz, hogy mi pocsék ország lennénk, és mindent megadunk azoknak, akik futnak a baj elől - tette hozzá. Az ukrán elnököt is megértjük, mert az ő érdekük, hogy minél több országot bevonjanak. Nekünk vitánk a magyar baloldallal van, és a hátunk mögött megállapodtak az ukránokkal. Ha nyernek, akkor megindulnak a fegyverszállítások és elzárják a gázcsapot - mondta a kormányfő. Szólt arról is, hogyha szankciók alá veszik az energiaszállítást, akkor Magyarország megáll, nem lesz üzemanyag, be kell zárni a gyárakat, és sokan utcára kerülnek. 

17:41
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

"Ma nem könnyű, hanem veszélyes időket élünk"

Magyarországnak ki kell maradnia ebből a háborúból - mondta a kormányfő. A mostani helyzetben a nyugalom, a tapasztalat és a kiszámíthatóság aranyat ér - hívta fel a figyelmet a kormányfő. Minden eddigi kormányzati ciklusban súlyos válságokat kellett - tette hozzá. Ma nem könnyű, hanem veszélyes időket élünk - mondta a kormányfő. Ne most kísérletezzünk, és próbálkozzunk, hanem hallgassunk a kipróbált képviselőke. 

17:44
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Ezt a vörös vonalat nem lehet átlépni

A háború eltakarja a népszavazás kérdését, az utóbbi legalább olyan fontos, mint a parlamenti választás kérdése - mondta a kormányfő. Olyan divatok ütik fel a fejüket, amire soha nem gondoltunk volna - tette hozzá. Nyugaton is úgy kezdődött, hogy egy furcsa divat felütötte fejét. Van egy vörös vonal, amit nem szabad átlépni, ez pedig a gyerekek - mondta a kormányfő. Meg kell védeni a családjainkat, meg kell állítani azt a genderőrületet, ami egyre nagyobb gondot okoz Nyugaton.  

17:45
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Még két nap van hátra, aztán partraszállás

Nehéz körülmények között kellett helytállni az elmúlt években, ezért köszönetet mondott azoknak, akik kitartottak a kormány mögött, és támogatták a kabinetet. Még két nap van hátra, aztán partraszállás - mondta a kormányfő. Háromnapnyi kemény munkával nyerhetünk négy biztonságos évet. 

17:46
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

"Ha mindnyájan eljönnek, akkor nem lesz baj"

Tegyük fel az i-re a pontot, ha mindnyájan eljönnek, akkor nem lesz baj - zárta beszédét a kormányfő. 

17:47
április 01, 2022
Vágólapra másolva!

Hamarosan jön az összefoglaló

Véget ért a kormányfő beszéde, hamarosan összefoglalóval jelentkezünk. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!