A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:50TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
21:20VívásMohamed El Sayed-Tibor Andrasfi
NyílNyíl

Két gyanúsítottja van a nyírségi választási csalásnak

Vágólapra másolva!
A rendőrség két személyt gyanúsít azzal, hogy a nyírségi 5-ös számú országgyűlési választókerület székhelyén, Baktalórántházán választási csalást követtek el. A gyanúsítottak eddig megtagadták a vallomástételt.
Vágólapra másolva!

A nyomozás július végén ismeretlen tettes ellen indult, és az adatgyűjtés során vált a rendőrség számára ismertté az alaposan gyanúsítható két személy. Az illetők nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A baktalórántházi ügyben a szabolcsi főkapitányság a térségi NyíltTÉR című hetilapban megjelent tényfeltáró riport alapján indított vizsgálatot. Az újságban közöltek és a nyomozás eddigi adatai szerint is alapos a gyanú arra, hogy Baktalórántházán a választók néhány ezer forintot kaptak azért, ha egy párt jelöltjére szavaztak.

A lap cikkében az volt olvasható, hogy a Fidesz-MDF jelöltjére, Papcsák Ferencre leadott voksokért ígértek pénzt a választóknak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának pénteki közleménye szerint az ügyben a bizonyítékok egyikeként kezelt hangkazetta - amely a pénzajánlat megtételét tartalmazza - szakértői véleményezése szeptember első hetében várható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!