Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Delegáció közlekedése miatt rövid ideig tartó forgalomkorlátozásra kell számítani a kora délutáni órákban a Ferihegyi gyorsforgalmi út-Üllői út-Kiskörút-Andrássy út útvonalon.

Budapest

A Flórián téri felüljáró Árpád hídra vezető ágát a felújítás miatt nem használhatják az autósok. A Szentendrei út felől a hídra tartókat a másik ágra terelik rá, az Árpád híd felől érkezők pedig a szintbeni csomóponton át két sávból kanyarodhatnak a Szentendrei útra. Az Árpád fejedelem útjára a Szentendrei útról csak a Vörösvári útra, jobbra kanyarodva és a villamosmegálló után visszafordulva lehet eljutni.

Az Árpád híd Pest felé vezető oldalán felújítják a járdát, ezért a budai hídfő és a Népfürdő utcai lehajtó között sávszűkítésre és sebesség-korlátozásra kell számítani.

A Krisztina körúton a Mikó utca után a Déli pályaudvar felé vezető oldalon útszűkület lassítja a haladást.

A XI. kerületben a Kelenhegyi utat lezárták a Szent Gellért tér és a Kemenes utca között.

A Kamaraerdei úton az Ifjúsági Parknál csak a fél útpályán lehet közlekedni.

A Dózsa György úton folytatják a felújítási munkákat, a Thököly út és a Marek József utca között számíthatnak korlátozásokra.

Zuglóban a Nagy Lajos király útján szélesítik az útpályát a Kerepesi út és a Füredi utca között. A külső sávot mindkét irányban lezárták, a Füredi utcai kereszteződésben a jelzőlámpát is kikapcsolták.

Az V. kerületben a Vécsey utcát átépítés miatt lezárják, oda csak a mélygarázsba igyekvők hajthatnak be.

A Haller utcában tart a felújítás a Nagyvárad tér és a Telepy utca közötti szakaszon is, emiatt irányonként csak egy sáv járható.

A Kőbányai úton a Mázsa tér és a Kismartoni út közötti szakaszon továbbra is irányonként csak egy sávban halad a forgalom.

A Jászberényi úton a Kozma utcánál új jelzőlámpás csomópontot építenek, ezért sávlezárás lassítja a haladást. A Tárna utca után a kifelé vezető oldalon szűkül le az útpálya.

A Gyömrői úton a Kőér utcánál a befelé vezető külső sávot felbontották. Az Igló utca és a Lajta utca között szintén a befelé vezető szélső sávot kerítették el a forgalom elől.

A XVII. kerületben a Pesti úton a Rózsaszál utcánál félpályás útlezárás lassítja a haladást.

Csepelen a Csepeli úton útépítés kezdődött a 8655. utcánál. Az útpályát szintén félszélességben zárták le, jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

Vidéki utak

Az M0-ás autóúton a 17-es és 15-ös km között lezárták az M1 felé vezető oldalt. Az ellenkező oldalon egy-egy sáv járható.

Az M1-esen Bicske közelében két helyszínen lezárták a Hegyeshalom felé vezető sávokat. A Budapest felé vezető oldalon kétirányú a forgalom.

Az M3-ason Gyöngyösnél szintén egy pályán halad a kétirányú forgalom. A Budapest felől haladók a Gyöngyös-Keleti csomópontban nem tudnak lehajtani.

A 2-es főúton Göd és Vác között több helyen van útszűkület.

A 3-as főúton Gyöngyösön a vasúti átjárót javítják. Mindkét oldal külső sávját kerítették el.

A 4-es főúton Albertirsa és Ceglédbercel között, Abonynál, Törökszentmiklósnál építési munka miatt vezettek be forgalomkorlátozást.

Az 5-ös főúton Tárorfalva térségében új körforgalmú csomópontot építenek, az 59-es km-nél mindkét oldalon útszűkületen lehet áthajtani.

A 7-es főúton Baracskánál és Lepsénynél csatornázás miatt van félpályás lezárás.

A 43-as főúton a szegedi Bertalan Tisza hídon javítják a gyalogjárdát. A négyből két sávot lezártak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről