A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lelépett egy nő pénzével a netes udvarló

Vágólapra másolva!
Nagyobb összeget csalt ki egy nőtől egy internetes társkeresőben megismert férfi. Az E. Steven néven szereplő férfi azt állította, hogy svájci bankba fekteti be a nő pénzét, de nyoma veszett miután magához vette a pénzt.
Vágólapra másolva!

Internetes társkeresőt használt egy férfi arra, hogy az ott megismert nőtől pénzt csaljon ki. A rendőrségi közleményben E. Steven néven szereplő férfi 2006 októberében ismerkedett össze egy nővel, akinek később felajánlotta, hogy befekteti a nemrégiben örökölt pénzét egy svájci érdekeltségű bankba.

Idén márciusban együtt utaztak autóval Esztergomból Budapestre, hogy a fővárosban aláírják a befektetéshez szükséges papírokat. Budapesten azonban a férfi közölte, hogy a bankba egyedül kell bemennie a pénzzel és a befizetésről szóló számlát majd később adja oda. Miután visszatért a kocsihoz, azt mondta, hogy a pénzt befizette, az erről szóló bizonylatot a következő héten adja majd át.

Ezt követően már csak néhány sms érkezett E. Steventől, a pénzét neki átadó nő azóta sem tudott vele kapcsolatba lépni. Azt, hogy pontosan mekkora összeget csalt ki a nőtől, a BRFK sajtó osztályán nem közölték, csak annyit, hogy egy nagyobb összegről van szó. A rendőrség tapasztalatai szerint nem ritka, hogy ilyen felületes ismeretség alapján csalnak ki nagyobb összeget valakitől, de arra vonatkozó adataik nincsenek, hogy ezeknek az ismeretségeknek hány százaléka kötődött az interneten.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!