A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meghan Markle egyre furcsábban viselkedik

Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Meghan Markle a leggyűlöltebb emberek táborát erősíti, éppen ezért Sussex hercegnője mindent megtesz annak érdekében, hogy jobb színben tűnjön fel, és ismét a középpontba kerüljön. Férjével, Harry herceggel egy fontos döntést hoztak meg, amivel a királyi családnak is bizonyítani akarnak.
Vágólapra másolva!

Meghan Markle és Harry herceg még 2020-ban hagyták ott az Egyeslt Királyságot, és költöztek Kaliforniába. Azóóta szinte minden lépésükkel azon vannak, hogy felhívják magukra a figyelmet. Legutóbb májusban Nigériába utaztak, hogy megbeszéléseket folytassanak az Invictus Games-ről, a harcban megsebesült katonák sporteseményéről, amelyet Harry alapított 10 évvel ezelőtt. Azonban látogatásuk elég kínosra sikerült, többek szerint ez az egész csupán egy bohózat volt. Meghan Markle körülbelül 3000 fontot érő ruhát viselt Nigériában, ahol hatalmas a szegénység, a nigériai First Lady, Oluremi Tinubu pedig kiemelte, hogy sértőnek találta, hogy Markle gyakran sokat mutató ruhákban, már már meztelenül jelent meg. 

A pár hosszú idő után ismét turnéra indul, ezúttal pedig Kolumbia lesz az úti cél. Azonban mint ismert, már az előző utazás is felbosszantotta a királyi családot. Vilmos herceg teljesen felháborodott, és eltökélte, hogy megtalálja a módját, hogy a jövőben megakadályozza a hasonló utazásokat, Károly király pedig dühösebb volt, mint valaha. Így minden bizonnyal a kolumbiai utazásuk sem lesz majd túl népszerű a királyiak körében, hiába akarnak bizonyítani. 

Az biztos, hogy Bogotába és a tengerparti területekre látogatnak majd, a hivatalos meghívót pedig az ország alelnöke, az egyenlőségért és méltányosságért felelős minisztere, Francia Marquez küldte nekik.

A pár egy közeli ismerőse is megszólalt az ügyben, aki szerint Meghan már alig várja, hogy ismét a figyelem középpontjában legyen:

Meghan úgy tekint erre a kolumbiai turnéra, mint annak a lehetőségére, hogy bebizonyítsa a világnak, mekkora sztár ő, és mennyire hiányzik a királyi családnak. 

Amikor Harry és Meghan elhagyták Nagy-Britanniát, az volt a kérésük, hogy továbbra is képviselhessék a királyi családot a hivatalos utakon, de nemet mondtak nekik, ezért úgy érzi, ez a végső bosszú, hiszen mindketten annyira feldúltak voltak, amikor elutasították őket" - nyilatkozta. 

Harry herceg nemrég azt nyilatkozta, hogy félti felesége és gyerekei biztonságát, Kolumbia pedig nema biztonságáról híres. Éppen ezért teljes körű biztonsági szolgálat kíséri majd őket - közölte az Express. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!