A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Cigiért vertek embereket fiatal lányok Kaposváron

Vágólapra másolva!
Három lány bántalmazott egymás után két felnőttet hétfőn este Kaposváron, mert azok nem voltak hajlandóak cigarettát vagy pénzt adni nekik. Második áldozatukat ki is rabolták.
Vágólapra másolva!

Gyereklányok cigarettáért vertek meg egy nőt, majd nem sokkal később egy férfit, akitől elvették a pénzét és a mobiltelefonját Kaposváron hétfőn este - közölte a kaposvári rendőrkapitányság sajtószolgálata kedden.

A rendőrség közleménye szerint a két fiatalkorú lány - egy 15 és egy 16 éves -, valamint egy harmadik gyermekkorú társuk előbb egy bevásárlóközpont dohányzórészében cigarettázó nőtől kért cigarettát, de miután nem kaptak, bántalmazni kezdték. A nőt többször megütötték, a hajánál fogva kirángatták az utcára, közben pénzt követeltek tőle, ám mivel azt sem kaptak, tovább ütötték és rugdosták. A verésnek végül egy járókelő vetett véget.

Alig húsz perc múlva - nem messze az előző helytől - a három lány egy férfit szólított le az utcán, akitől ugyancsak cigarettát kértek. A férfi közölte, hogy nem dohányzik. Ekkor pénzt kértek tőle cigarettára, de nem kaptak, ezért őt is ütni kezdték. Hangos szidalmazás közben egy üdítős fémdobozzal az orrát, majd a fejét ütötték, rángatták a ruháját, elvették a pénzét és a mobiltelefonját.

A rendőrök mindhárom lányt elfogták. A két fiatalkorú lányt őrizetbe vették, a gyerekkorú elkövető azonban nem büntethető, így ellene nem indult eljárás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!