A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Siófokon ülésezik a Fidesz elnöksége

Vágólapra másolva!
A Fidesz országos elnöksége kétnapos tanácskozásba kezd csütörtökön Siófokon. A tervek szerint felmérik a magyar gazdaság jelenlegi állapotát, és számba veszik a következő kormány előtt álló kihívásokat.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön és pénteken kétnapos tanácskozást tart a Fidesz országos elnöksége Siófokon. Szijjártó Péter, a párt elnöki stábjának vezetője közölte, hogy az ülésen szóba kerül majd az elkövetkező időszak stratégiája, az ország gazdasági állapotának "feltérképezése", valamint a következő kormány előtt álló kihívások "listázása" is.

Varga Mihály Fidesz-alelnök szerdán azt mondta a magyar gazdaságról, hogy az szerintük továbbra is zuhanórepülésben van, azt pedig fideszes politikusok már többször is kijelentették: ha kormányra kerülnek, egyik legfontosabb teendőjük a gazdasági növekedés beindítása lesz.

A Fidesz elnökségének, a párt irányító, döntéshozó szervének tagja Orbán Viktor pártelnök, Navracsics Tibor, a parlamenti frakció vezetője, Kövér László, az országos választmány elnöke, valamint Pelczné Gáll Ildikó, Pokorni Zoltán, Kósa Lajos és Varga Mihály alelnökök.

Az ülésen elhangzottakról, az ott hozott döntésekről a tervek szerint péntek délután ad tájékoztatást a Fidesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!